Ezel'in Ramiz Dayı'sı öldü mü?

Ezel dizisinin fenomen karakteri Ramız Dayı dün yayınlanan bölümde, torunu tarafından bıçaklandı. Ekran başındakilerin büyük heyacanla izledikleri sahne akıllarda soru işaretleri bıraktı.

GİRİŞ 28.09.2010 13:46 GÜNCELLEME 28.09.2010 13:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı Ramiz Dayı karakteri, dün akşam yayınlanan bölümde bıçaklanndı. Diziye konuk oyuncu olarak giren Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Sekiz adlı karakter tarafından dizinin fenomen ismi Ramiz Karaeski bıçaklandı.

İzleyicileri şoke eden sahne büyük bir soru işaretiyle bitti.

RAMİZ KARAESKİ ÖLDÜ MÜ?

Ekranın fenomen dizisi Ezel, yine nefes kesen bir bölümle ekranlara geldi. Ezel, Ali, Cengiz ve Azad; Dayı'yı kurtarmak için gittikleri  tren garında Dayı'nın bıçaklanmasına engel olamadılar. Sekiz önceki bölümde Ezel'e söylediği 'ben senin durduramayacağın adamım' repliği aynen gerçekleştirdi ve Ramiz Dayı'yı kalbinden bıçakladı. Ezel'in kollarında can verirken kendi gençliğini gören Ramiz Karaeski İstanbul'a ilk adımı attığı yer olan Haydarpaşa tren garında kızına ve Ezel'e veda etti. Bu sahne izleyicileri gözyaşına boğdu.

YORUMLAR 3
  • Ben kendim 13 yıl önce Şikayet Et
    Merak edenler için. 1. sezonun finalinde 6 ay sonrasını gösterirken dayıyı da göstremişlerdi. Hatırlarsanız dayı tekerlekli sandalyedeydi. Dizi güzel ama Tuncel Kurtiz(Tunceli Kürtüz manasına gelir) siyasi görüş olarak sevmediğim biridir. Yanlış anlaşılmasın kürt olmasından değil, siyasi görüşünden dolayı... Yoksa kürtleri ve o yöreyi çok severim.
    Cevapla
  • hakanasil 13 yıl önce Şikayet Et
    olmaz kabul edemem.. bi dayı bide vadideki ömer baba ikisinin yokluğuna bu halk alışamaz. halk bunu kaldırmaz. özaldan sonra bu acı ağır gelir. olaaaamaaazzzzzz. ölme dayııııı( ne ölecek ana unsur o zaten ezel bile hikaye. asıl tevfik süper. Buara cok zayıfladı gerci .
    Cevapla
  • yiğit bera 13 yıl önce Şikayet Et
    servet_i fünun. ölyorsun be dayı bari ölürken edebiyat yapma insan son anlarında edebiyat mı yaparmış
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler