'4 Kadın' Ağaoğlu'nu kontrolden çıkardı

Beyaz TV'den yayınlanan "4 Kadın 1 Erkek" adlı programın son bölümü hararetli tartışmalara sahne oldu. Elif Çakır, Sevilay Yükselir, Serpil Yılmaz ve Mine Kırıkkanat'ın tartışması Ali Ağaoğlu'nu kontrolden çıkardı.

GİRİŞ 18.10.2010 11:55 GÜNCELLEME 18.10.2010 11:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gazeteciler; Sevilay Yükselir, Elif Çakır, Mine Kırıkkanat ve Serpil Yılmaz’ın her hafta bir erkek konuğu ağırladığı programın dün akşamki konuğu ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu oldu.

Geçtiğimiz günlerde yeni inşaat projesi nedeniyle kendi şirketinin reklâm filminde oynayan sempatik işadamı, bir anda gerginleşen programda kontrolü sağlamakta zorlandı.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, kadınların iş dünyasındaki yerinin de tartışıldığı programda Türkiye’deki kadın ceo oranının dünya ortalamasının üzerinde olduğunu ve bunun da modern hayata geçmekle ilgili olduğunu savundu.

Star Gazetesi yazarı Elif Çakır ise, “ Üniversitelere başörtüsüyle almadığınız insanlardan hangi ceo’yu yetiştireceksiniz?” diyerek Kırıkkanat’a tepki gösterdi…

Programda karşılıklı tartışmalar üzerine devreye giren ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, “ Kızlar sizi evde kocalarınız sizi evde nasıl çekiyor” dedi… Bu sözleri de tartışmayı bitirmeye yetmeyen Ünlü işadamı, “Kesin ya ben burada zurnacı başı mıyım?” diyerek  bir kez programda daha kontrolü sağlamaya çalıştı.

Beyaz Gazete

YORUMLAR 4
  • BULENTCAN GONENC 13 yıl önce Şikayet Et
    4 kadın ağaoğlunu çildirttı. ben Ağaoğlu TV reklamlarına çıkınca , 1983 lerdeki Banker Kastelli olayını hatırlıyorum. Ağaoğlu 10.000 tl peşin alıyor.Sonrada taksitler.Kaç kişiden alacak.Veya 3 yıl sonra yapamıyorum diye paraları iade ederken cari faiz ilavesi ile mi iade edecek. Hadi Ağaoğlu drüst. Ya diğer mütehaitler. bana göre piyasadaki bir bozukluk veya enflasyon patlaması fıatları yukseltır.Ve mütehitler paraları geri ödeyemezler.Hükümetin burdaki boşlukları doldurması lazım
    Cevapla
  • Kahramanmaraşlı 13 yıl önce Şikayet Et
    eşitlikmi. Kadın-Erkek eşitliği saçmalığı hayatımıza girdi gireli ailelerde pek düzen kalmadı, aşağıda yorum yapan kardeşlerim durumu çok güzel özetlemişler aynen katılıyor ve ilaveten Kadın kadınlığını bilecek Erkek te erkekliğini bilecek ve gereği neyse yapacak, Ohh ne ala, ekonomik özgürlük vs. adlar altında kadınların kocaların başını yemeleri için gerekli altyapı zaten sağlanıyor. Kadının yeri evidir, kocasının dizinin dibidir.
    Cevapla
  • fatih pınar 13 yıl önce Şikayet Et
    .... ağaoğlu konusu dışında kalan alanlara bulaştıkça kendini komik duruma düşürecek,sahip olduğu gücün ekonomik seyre paralel artışı onu bu gibi programlara davet edenlerin sayısını ve onun bu gibi programlara katılma isteğini arttırıyor bu durumu kontrol etmeli aslında.
    Cevapla
  • burhan dilekçi 13 yıl önce Şikayet Et
    KADININ YERİ EVİDİR. Hhahahahhaahhahaha çok komik ya kadından patron ceo bakan müsteşar olmaz kadından ANA olur YAR olur SEVGİLİ olur anlayana
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'