Milli Gazete'den HAS Parti'ye katılım

Milli Gazete’de sular durulmuyor. Numan Kurtulmuş’un Saadet Partisi’nden ayrılmasından sonra yaprak dökümü yaşayan gazeteden yeni ayrılık haberleri geldi. Ayrılan gazetecilerin HAS Parti'ye üye oldukları öğrenildi.

Milli Gazete'den HAS Parti'ye katılım
Milli Gazete'den HAS Parti'ye katılım
GİRİŞ 09.11.2010 08:49 GÜNCELLEME 09.11.2010 08:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Gazete’de sular durulmuyor. Numan Kurtulmuş’un Saadet Partisi’nden ayrılmasından sonra yaprak dökümü yaşayan gazeteden iki yeni ayrılık haberi daha geldi.

Geçtiğimiz günlerde Has Parti Kurucular Kurulu Üyesi olan Milli Gazete Yazarı ve İstihbarat Şefi Mustafa Canbey ve Saadet Partisi Çanakkale İl Müfettişi olarak görev yapan Ekonomi Editörü Necmettin Çakmak da gazete ile yollarını ayırdı. Bugün itibarıyle iki gazetecinin isimleri de künyeden çıkarıldı.

Yıllardır gazeteye büyük emek veren iki gazetecinin bu kararı almasında Milli Gazete’nin Saadet Partisi’ni desteklemesi ve kendilerinin Has Parti’ye yakın durmalarının etkili olduğu öğrenildi.

Milli Gazete’den bir süre önce de Genel Yayın Yönetmeni Necdet Kutsal istifa etmiş, ardından da Düşünce Sayfası Editörü İbrahim Tenekeci ve yazarlar Hüseyin Akın, Kamil Yeşil, Osman Toprak, Ayhan Demir Milli Gazete`ye veda etmişti. 

YORUMLAR 2
  • efe aslan 13 yıl önce Şikayet Et
    Zaten belliydi.. Zaten ne yaraları vardıki gazeteye şimdi ne zararlarları olsun ki gazete böylelikle bir kaç tane parazitten kutulmus :)oldu.Arkadaşlara teşekkür ediyoruz Diger partiye geciş yaptıkları için.Milli Gazetede adam oldugunu zannetiler Hocamızı begenmediler.Yıllarca milli gazeteyi kullandılar şimdi sıra Has partide.Hiç bir mahlukat ekmek yedigi çanaga pislemez...Kaale alınacak insanlar degil ama kendimi tutamıyorum.Arkadaşlara tekraradan teşekkür ediyorum iyiki gittiler.
    Cevapla
  • ADEMOGLU 13 yıl önce Şikayet Et
    iSABET OLMUŞ... Yahu Milli Gazeteyi bu hale getiren bunlar değilmiydi de şim çok büyük adam gibi haberleri olmaya başladı. Başarısız bir yönetimin başka bir topluluğa geçmesi sanki çok olumlu bişey. Milli Gazete büyük fırsat yakaladı, bu bahane ile kadro tamamen değiştirilmeli..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı