Kanal D haberde 'ölüm' skandalı VİDEO

Bayramın ilk günü Şile'de kaybolan 3 yaşındaki Berat bulundu. Sevindirici haberden dakikalar önce, anne Ermiş Coşkun'un da katıldığı Kanal D'deki 'son dakika' yayını ise üzücü ve düşündürücüydü.

Kanal D haberde 'ölüm' skandalı VİDEO
Kanal D haberde 'ölüm' skandalı VİDEO
GİRİŞ 18.11.2010 04:01 GÜNCELLEME 18.11.2010 04:01
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Yazılı ve görsel medya açısından durgun geçen bayram tatilinde, kayıp çocuk haberi kameraları İstanbul Şile’ye çevirdi.

İki gün önce kaybolan 3 yaşındaki Berat, akşam saatlerinde bulundu; çocuğun sağlık durumu iyi.

Haber, başta aile olmak üzere herkesi sevindirirken, sadece dakikalar önce bir televizyon kanalından ekranlara gelen görüntüler düşündürücüydü.

Berat’ın nasıl bulunduğuyla ilgili ayrıntılar henüz netleşmezken, Kanal D Ana Haber, çocuğun kayıp olduğu saatlerde anne Emiş Coşkun’u canlı yayına çıkardı.

Muhabir acılı anneyi dinledi, kulaklığına bir şey söylendi, Berat’ın küçük abisi dışarıya çıkartıldı ve 'SON DAKİKA' bilgisi annenin yanında dinleyenlerle paylaşıldı: "Köyün 3-4 km dışında bir çocuk cesedi bulunmuş..."

Anne kendini kaybetti, muhabir kısa süre sonra "çocuk cesedi değil, sesiymiş" dedi ama...

Kesilen yayına bir süre sonra geri dönüldü, muhabir defalarca özür diledi ve bilgi kirliliğinden bahsetti.

ANNE COŞKUN: MUHABİR ÇOK ÜZÜLDÜ

Oğlunun bulunmasının ardından, "Diğer anneler de benim gibi sevinir. Bugün benim bayramım... '' diyen ve "İlk önce benden su istedi... Askerler ve medya sayesinde bulundu... İki çikolatayı ağzına attı, çok acıkmış'' şeklinde konuşan anne Emiş Coşkun'a, Kanal D'deki yayın soruldu.

Yanlış haber geçen muhabirin çok üzüldüğünü, onun durumunun da kendisini üzdüğünü söyleyen Coşkun, olayın kaçırılma değil, kaybolma olduğunu ifade ederek, ''Bu haber bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış. Ona, 'çamaşır bulundu' diye haber gelmiş. O da canlı yayında 'ceset bulundu' diye konuştu. Benim söyleyeceklerim bu kadar. Çocuğum bulundu ve kendinde'' dedi.

Haber 7 - NTV

YORUMLAR 82
  • barbarossa 13 yıl önce Şikayet Et
    milli öğütüme. ALLAH tan başkasına ancak senin gibi insanlar tapar ,terbiyeli ol haddini aşma
    Cevapla
  • reis 13 yıl önce Şikayet Et
    milli ögüte. bu kadar insan berat için duyarlı olmasaydı yorumda bulunmazdı,çocuk kaybolduğuna dair haber alırken ben gözyaşlarımı akıtırken yanımdamıydın,benim iki yeğenim kayboldu 10 günsonra suda cesedi bulunudu.sen daha ne konuşuyorsun.biz sadece yerel gazeteye ilan verdik bulan olursa diye.bi sürü telefon geldi para isteyen altın isteyen ama 10 günde baraj suyunda boğlumuş bulundu,balık tutmaya çalışırken kaymış,bana o 10 günün nasıl geçtiğini sordutma kardeş,11 yaşnda idi yeğenim,bilmeden konuşmamak lazım kardeşş
    Cevapla
  • milli_öğütüm 13 yıl önce Şikayet Et
    kenan ülgener adlı .... hadi şimdi konuş demişsinde yazdığın şeyleri bence tekrar oku.benim yazdıklarıma cevap verdiğini sanmışsın heralde.ben başbakanı veya cumhurbaşkanını suçlayacak tek bir kelime yazmadım.hatta başbakanı yüceltecek bir cümlem var orda.ama senin kafan şakşaklamaktan başka birşeye çalışmadığı için ancak bu kadar anlayabilmişsin.çok görmüyorum sana ve senin gibilere.zaten analiz sentez düzeyinde düşünebilseydiniz ülke bu halde olmazdı.tek yapabildiğiniz ezber...
    Cevapla
  • kenan ülgener 13 yıl önce Şikayet Et
    milli öğütüme. ne biçim insansın ki sen yorumcuları aşağılayarak yorumcuların arasına katılmışsın. hiç kimse allahtan başkasına tapmaz. başbakanımızı, cumhurbaşkanımızı severiz, sevmeyede devam edeceğiz. her olaydan başbakanı, cumhur başkanını suçlamaktan utanmıyormusunuz? çocuk kayboldu, çok üzüldük. dua ettik bulunsun diye. bulundu sevindik, şükrettik yaradana. sen hala nerelerdesin? hadi şimdi konuş bakalım. varmı hala söyleyecek sözün? allahın dediği olur. sen fazla ötme.
    Cevapla
  • kudo doğan 13 yıl önce Şikayet Et
    REYTİNG AŞKINA.... Bu kanalları izlememek gerek ya da GÖZ GEZDİRMEK gerekir..Yoksa insanlık anlayışınız giderek kötü yönde azalır.......BERATI MASUM YANAKLARINDAN ÖPÜYORUM..........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!