İstanbul Kıyamet Vakti nasıl oynanır?

İstanbul’un tehlikeli sokaklarında macera yaşayıp Türk kültürünü taşıyan bir oyunda vakit geçirmek ister misiniz? İşte Türk yapımı oyuna ait özel rehber...

İstanbul Kıyamet Vakti nasıl oynanır?
İstanbul Kıyamet Vakti nasıl oynanır?
GİRİŞ 26.12.2010 17:30 GÜNCELLEME 26.12.2010 17:30

World of Warcraft ve Knight Online gibi oyunlardaki yabancı akımlardan sıkıldaysanız ve Türk kültürünü yaşamak istiyorsanız İstanbul Kıyamet Vakti tam aradığınız oyun. Eminönü  gibi tarihi mekanlarda geçen bu oyunda İstanbul’a özel yerler birebir şekilde haritaya yansıtılmış.


Oyunun Rehberine Ulaşmak İçin Tıklayınız

Mısır Çarşısı‘ndan aldığınız görevi yapmak için, Eminönü tren garında yaptığınız oyun Türk kıyafetleri, kültürü ve silahlarınıda kendi içerisinde hermanlamış. IKV’i merak edipte türe yabancı olduğunuz için oynayamıyorsanız bu yazı tam aradığınız rehber.

Daha önce başlattığımız IKV Rehberi ikinci bölümüye devam ediyor.

İnsanlarla Konuşmak

Oyunda,  gerçek ve bilgisayar tarafından yönetilen insanlarla sohbet edebiliyorsunuz. NPC (oyuncunun yönetmediği karakter) adlı kişiler size kendinizi geliştirmeniz için görevler veriyor.


Etrafta gördüğünüz bilgisayar karakterlerine sağ tuşla tıklayın karşınıza gelen ekrandan ise konuş seçeneğini işaretleyin. Karşınızda büyük bir konuşma balonu gelecek. Bu balondakiler size oyunun konusunu özetlerken, görevlerde yardımcı olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!