Yiğit Bulut'un köşesinde tehdit dolu sözler

Yiğit Bulut bu kez köşesinden bir işadamını "elimde belge var, onu kovmazsan yayınlarım" diyerek tehdit etti.

Yiğit Bulut'un köşesinde tehdit dolu sözler
Yiğit Bulut'un köşesinde tehdit dolu sözler
GİRİŞ 11.02.2011 11:47 GÜNCELLEME 11.02.2011 11:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yiğit Bulut, önce işadamı Ali Ağaoğlu'na ihale verilmesin diye TOKİ başkanı Erdoğan Bayraktar'a köşesinden baskı yaptı, bugünde ünlü işadamı MNG Holding'in sahibi Mehmet Nazif Günal'ı alenen tehdit etti.


Ancak bu kez kendini aştı işi yayın yoluyla şantaj ve tehdide döktü. Hedefindeki isimde TV8'in sahibi Nazif Günal oldu. Okuyanların ağzını açık bırakan satırlarda ünlü işadamını, "Candaş Tolga Işıkkovmadığı taktirde elindeki MNG holdingle ilgili bir belgeyi haber" yapmakla tehdit ediyor.

SKANDAL SATIRLAR

Yiğit Bulut, MNG holdingin sahibine tehdit aracı olarak kullandığı belgenin TV8'den bir üst düzey yöneticinin yolladığı mektupla geldiğini iddia etti. Yiğit Bulut şunları yazdı;
"Aynı mektup içinde, yıllar önce Ankara'daki MNG Holding binasının en üst yanı yönetim katında çıkan yangınla ilgili bazı iddialar ve belgeler var ki, bunlar şimdilek beni ilgilendirmiyor. İddialar kanıtlanırsa "haber" değeri olabilir, aksi tahtirde beni ilgilendiren şimdilik sadece "bu ülkenin insanlarına" bir kurumun "mührünü taşıma yetkisi olan biri tarafından" yapılan ensest suçlaması! Doğan ve Günal, bu karalamaya "vesile" olduğunuz için özür dileyecek ve gereğini yapacaksınız! Siz adım atana kadar tepenizdeyim!"

(GAZETECİLER)

YORUMLAR 1
  • kenan iğdeci 13 yıl önce Şikayet Et
    Kaldıramadı. Hem siyaset,hem ekenomi haberleri,Tv programları,gelen balya balya dolarlar,iç dünyasında ağır harabiyete vesile oldu,kaldıramadı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."