Babahan'dan TGC'ye Odatv eleştirisi

Odatv'nin Gazeteciler Cemiyeti tarafından ödüllendirilmesini eleştiren Ergun Babahan, Halk TV'nin satışı nedeniyle Baykal'ın itibasızlaştırılmaya çalışıldığını belirtti.

Babahan'dan TGC'ye Odatv eleştirisi
Babahan'dan TGC'ye Odatv eleştirisi
GİRİŞ 09.03.2011 17:26 GÜNCELLEME 09.03.2011 17:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ergun Babahan, Günün Manşeti’nde komploların merkezi haline gelmiş siteyi ödüllendirdiler dedi, Gazeteciler Cemiyeti’ni eleştirdi.

24’te Seda Selek’in sunduğu Günün Manşeti’nde gazeteci Mahmut Övür ve programın daimi yorumcusu gazeteci Ergun Babahan, Ergenekon davası sürecinde yaşanan tutuklamaları ve Oda TV muhabirinin ortaya attığı, Baykal’a yönelik iddiaları yorumladı.
 
Ergun Babahan, iddialar üzerine Deniz Baykal’ın gazetelere yaptığı açıklamaları da değerlendirdi. Tutuklanan gazeteci Soner Yalçın’ın Baykal’a komplo içerisinde yer almasının sebebinin “Halk TV”nin satışına engel olan Baykal’ı uyarmak, itibarsızlaştırmak olduğunu söyleyen Babahan, konuyla ilgili şunları söyledi;
 
“Halk TV’nin satışı bir kısım medyada hiç yer almıyor, konuşulmuyor. Halk TV, Oda TV’ye devredilmek isteniyordu. Bu konuda zaten ağzı yanmış olan Deniz Baykal buna onay vermiyor. Bunun üzerine taciz iddiası başlıyor, Baykal’ı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Bu satışa onay ver mesajı verilmeye çalışılıyor.  Baykal bunu fark ediyor, çevresiyle bunu paylaşıyor, ‘Bana komplo kuruluyor’ diyor.  Asıl utanç verici olan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin komploların, karalamaların merkezi haline gelmiş, gazetecilerin özel hayatlarını fişleyen, şantajlara alet olan bir siteye “Yılın Haber Sitesi” ödülü vermesidir. Bu kadar itibarsız bir basın kuruluşu olabilir mi? Dünyanın her yerinde adamı tefe koyarlar. O kadar itibarsız ki kimse dönüp cemiyete sormuyor bile.”

YORUMLAR 2
  • Metin Yazar 13 yıl önce Şikayet Et
    Baykal hem odakçılara hem de Kılıçtarlarına gol attı.. Baykalı o bayanla uygunsuz bir şekilde videoya kaydedip sonra da videosunu piyasaya sürerek genel başkanlıktan alaşağı edenler ve - Sen bizi çok iyi tanıyorsun ama konuşursan varan2 gelir- diye tehdit edenlerle bu kanalı almak isteyenler aynı grup veya kişiler olabilir mi? Bunun cevabını Baykal çok iyi biliyor. Ben tahmin ediyorum. Benim gibi milyonlarca insanda biliyordur-pardon- tahmin ediyordur. Baykal durup dururken kadına neden asılsın? Asıldıysa bile bir hesapla asılmıştır. Du bakalım nolacak.)
    Cevapla
  • Metin Yazar 13 yıl önce Şikayet Et
    At izi it izine karıştı. Kimin eli kimin cebinde belli değil.. Meğer fakir fukara, garip guraba dostu olan emekçi ve de aslan Sosyal demokrat Baykalın gemiciği yokmuş ama kanalı varmış. Birileri işte bu kanalı ele geçirmek (satın almak ya da ucuza kapatmak) için devreye girmişler. İklim hanım da iyi niyetle ve farkında olmadan kuryelik yapmış. Eğer tezgah işleseymiş birileri o kanalı alacak ve CHPnin hizmetine sunacaklarmış. Ama Baykal reddetmiş.Edince de bir anda sapık olmuş.Vay anasını sayın seyirciler.Bu iş Dallası da geçti.Toprağı bol olsun Jr bu işlerin ustasıydı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü