Taraf yazarından Oda Tv itirafı

Taraf gazetesi yazarı Sevan Nişanyan, Oda TV'de yazması için iyi bir teklif aldığını söyledi. Nişanyan, Ergenekon'u Türkiye'yi kanser gibi saran bir yapılanma olarak niteledi.

GİRİŞ 14.03.2011 15:37 GÜNCELLEME 14.03.2011 15:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Taraf Gazetesi yazarı Sevan Nişanyan'dan çok çarpıcı bir itiraf geldi: “Oda TV bir istihbarat aracıdır, benden yüklü para karşılığında yazmamı istediler.”

Mahmut Filizer'in sunumuyla Samanyolu Haber TV'de yayınlanan "Medyada Bugün" programına konuk olan Taraf gazetesi yazarı Sevan Nişanyan “Hrant Dink cinayeti çözülemedi cümlesini gülerek karşılıyorum” dedi.

Ergenekon için “Türkiye'yi kanser gibi sarmış bir teşkilata karşı verilen mücadele” benzetmesi yapan Nişanyan, “Ben bu hükümetten bu kadar ciddi şekilde bu konuya eğileceklerini beklemiyordum” dedi.

YORUMLAR 1
  • lf84 13 yıl önce Şikayet Et
    sanki seyreden var, reklam veren var. nereden buluyorlar bu kadar parayı? Kim destekliyor bunları? chpden aldıkları veya alacakalrı parayla bu iş yürümez. üstelik halk tvyi de satın almaya çalışmışlardı. NERDEN GELİYOR BU DEĞİRMENİN SUYU? ergenkonda bir de şu sermaye ayağı ortaya çıksa ya.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı
Yeni KDV düzenlemesi! Bakan Şimşek'ten açıklama: Artış yapmadık