Zeynep'e dekolte kıyafet uyarısı

ATV'nin büyük ilgi gören Anadolu Ateşi programının son bölümünde İzzet Altınmeşe yarışmacıyı dekolte giyinmemesi, Savaş Ay ise Arif Sağ'ı kendini çok övmemesi için uyardı.

Zeynep'e dekolte kıyafet uyarısı
Zeynep'e dekolte kıyafet uyarısı
GİRİŞ 17.01.2005 00:01 GÜNCELLEME 17.01.2005 00:01

ATV'de 16 hafta önce başlayan Anadolu Ateşi - Bu Toprağın sesi yarışmasında zafere ulaşan isim seyirci oylarının yüzde 68'ini alan Nilüfer Sarıtaş oldu. Aslında ses güzelliği ve yorum açısından seçim yapmak zorunda olanları çok zorlayan bir tercih söz konusuydu. Ama seyircilerin çoğunluğunun tercihi Nilüfer olunca, Zeynep büyük fark yedi.


Ancak birinci açıklandığı anda Nilüfer'in şaşkınlık geçirdiği ve gözlerinin yaşardığı dikkat çekerken Zeynep'in büyük bir olgunluk ve güler yüzle rakibini alkışlayarak onu kutlaması da gerçekten takdire değer bir jestti.

Programın son bölümüne konuk olan ünlü sanatçılar İzzet Altınmeşe ve Belkıs Akkale söyledikler birbirinden güzel türkülerle dinleyicileri mest ederken, Bakan Mumcu da kendi çapında mini bir bağlama resitali verdi.





Bağlama çalarken usta bir müzisyen görüntüsü vermese de Bakan'ın hiç zorlanmaması ama heyecanlı olması dikkat çekti. Seyircilerin ve sunucu Cem Davran'ın ısrarına rağmen Arif Sağ, bağlamayı bakanın elinden alarak, 'saza bu kadar zulüm yeter' dedi..



CEM CEMİNAY'IN POTU


Geceye esprileri ile renk katan jüri üyesi ve ünlü radyo programcısı Cem Ceminay önce Belkıs Akkale'yi kaynana Semra'ya benzetti. Bu espiri tuttu ve hatta İzzet Altınmeşe de ona destek verip, 'bin yaşında' diyerek Akkale'nin ne kadar uzun zamandır sahnelerde başarılı bir performans çizdiğine vurgu yaptı.


Ancak Cem Ceminay'ın Bakan Mumcu'nun bağlama çalmasıyla ilgili esprisi sunucu CemDavran'ı ve jüri üyelerini bir hayli zora soktu ve terletti. Ceminay, 'Sayın Bakan bağlama çalarken ben bir an Kurtlar Vadisi'ndeki Polat'ın ağabeyinin bağlama çaldığını zennettim, ne kadar da benziyorlar' dedi. Bakan bir an şaşırıp daha sonra espri ile durumu kurtarmak istedi ama Cem Davran ve jüri üyeleri hızlı bir şekilde sözü değiştirip bakanı içine düştüğü sıkıntıdan kurtardılar.


İZZET ALTINMEŞE'DEN ZEYNEP'E DEKOLTE UYARISI


Sanatçı İzzet Altınmeşe, hayli dekolte bir kıyafetle finale gelen Zeynep'in performasına ve sesine hayran kaldığını belirtikten sonra kendisine bir ağabey nasihatı olarak şunları söyledi: 'Biz halk müziğinin bir parça tutucu olduğuna inanıyoruz. Yani bu kıyafetle halk müziği söylenmesini doğrusu hoş karşılamıyoruz. Kendine örnek olarak her zaman Belkıs Akkale'yi örnek almanı öneririm. Kendisi yıllarca Anadolu müziğine yakışır kıyafetlerle sahne aldı. senin ve yorumun muhteşem hiç korkmana gerek yok sen bu yetenekle çok güzel işler başarırırsın, ama kıyafetine lütfen biraz dikkat et' dedi.


ZEYNEP KIYAFETİNİ DEĞİŞTİRDİ


İlk türküsünü söylerken ajansın hazırladığı belirtilen dekolte kıyafeti giyen Zeynep ikinci türkü için sahneye çıktığında omuzlarından askılı siyah ama ilkine göre vücut hatlarını daha fatla örten bir kıyafet giymişti. Zeynep, bu bölümde seslendirdiği yol havası yorumu ile gerçekten ne kadar usta bir ses ve büyük bir sanatçı adayı olabileceğini gözler önüne seriyordu. Haber7 olarak, Zeynep'in yorumunun pek çok ünlü sanatçı da bile olmadığını özellikle belirtmek ve kendisini bu başarılı yorumdan dolayı kutlamak isteriz. Zeynep'in seslendirdiği yorumun başarısı başta Altınmeşe ve Akkale olmak üzere Bakan Mumcu hatta rakibi Nilüfer'in ailesi tarafından bile büyük takdirle karşılandı.


Belkıs Akkale ise bu yorum sonrasında 'Ben kendimden sonra halk müziğini kimlerin devam ettireceğini çok merak ediyordum. Ancak görüyorum ki bu iki kızımız artık bir sanatçı adayı değil büyük birer sanatçı olarak beni aratmayacaklar. kendilerini tebrik ediyorum' diyerek her iki yarışmacının da olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunu itiraf etti.


SAVAŞ AY'DAN ARİF SAĞ'A TEVAZU UYARISI


Programın sadece dünkü bölümünde değil daha önceki bölümlerinde de dikkat çeken bir 'Arif Sağ böbürlenmesi'  vardı. 'Benim kızlarım, benim müziğim, benim sanatım, ben ne diyorsam o' gibi kelimelerle devamlı olarak kendisini öven Arif Sağ'ın şovu son bölümde de bir kaç kez tekrarlanca jüri üyeleri arasında yer alan Savaş Ay, artık gına geldiğini şu sözleri ile ifade etti: 'Ya Arif abi, tamam senin emeğin var, senin yeteneğin var ama her fırsatta bunu dile getirip kendini övmen hoş değil. bu kızlara sadece sen emek vermedin, bu kızların buraya gelmesi yalnız senin çabanla olmadı'


HABER7.COM

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!