Sunucu yayında Taraf'ı yırttı

Bengütürk TV kanalının sunucusu Murat Şahin, Taraf gazetesinin manşet haberini beğenmeyince gazeteyi parçaladı.

GİRİŞ 16.06.2011 17:12 GÜNCELLEME 16.06.2011 17:12
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

BengüTürk TV’nin sabah kuşağında gazetelerin manşetlerini okuyan Murat Şahin, yaptığı hareket ile tepkisini göstermek isterken tepki çekti.

Taraf gazetesinin manşetindeki Herkes Türkiye Vatandaşıdır başlığını okuyan Şahin, ardından spotta yer alan "Türkiye Türklerindir Saçmalığının... " kelimelerine takıldı.

Şahin önce elindeki kalemi fırlattı. Ardından "Ben bu haberin daha nesini okuyacağım ya!" dedi ve tepkisini gazeteyi parçalayarak gösterdi. Sonra da izleyicilerden özür diledi ve "Pardon ya özür dilerim gazeteyi kenara koyacaktım" dedi.

YORUMLAR 15
  • muhammed koptekin 12 yıl önce Şikayet Et
    bu ne yapmaya calıstı... yaaa allah askına. bu nasıl bir haber sipikeri.. daha haberi okumadan sadece üç satır okuyup gazeteyi yırtmak erdemlikmidir.. bu kendini ne sanıyor. bu ülke sadece türklerin degil bu ülkedwe kürtlerde araplarda ve lazlarda cerkezlerde ve efelerde ve gürcilerde yasıyor bu ülke hepimizin. neden bu kadar zoruna giitiki ..irkcilik kadar pis nalet bir sey yokkkk.. bu da onlardan biri işte...unutmasınki kürtülüs. savasında sadece tükler degil bu saydıklarım hepsi canla basla savastılar....
    Cevapla
  • murat 12 yıl önce Şikayet Et
    HELAL OLSUN. helal polsun sana spiker kardeş...
    Cevapla
  • hakan ege 12 yıl önce Şikayet Et
    bir dogru bir yanlis. Dogru herkes TURKIYE vatandasidir,Ama TURKIYE turklerin degil,TURKIYE'de yasayan her turlu entnik kesimindir,Bunu boyle bilip,boyle yasarsak,Suanki duruma dusmez,Gecmisdeki yillarda oldugu mutlu bir toplum oluruz,ALLAHIN IZNIYLE O GUNLERI HEP BERABER GORURUZ.
    Cevapla
  • tuncay tezel 12 yıl önce Şikayet Et
    RAYTİNG. Kanal batmasın diye türlü yöntemlere başvuruyorlar zaten birçokları
    Cevapla
  • MUSTAFA MÜDERRİSZADE 12 yıl önce Şikayet Et
    kim ki bu.... Hiç duymadığım kanal ve sunucu.Kendi çalıp kendi oynamış.Haber yaparak tanıtıyosunuz maalesef.Saygısız ve de tahammülsüz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu