İbrahim Tatlıses ve Nihat Doğan zirvede

Haziran ayının en çok konuşulan ismi İbrahim Tatlıses oldu. En medyatik ünlüler listesinde ikinci sırada ise ekranların yeni fenomeni Nihat Doğan yer buldu.

İbrahim Tatlıses ve Nihat Doğan zirvede
İbrahim Tatlıses ve Nihat Doğan zirvede
GİRİŞ 04.07.2011 13:22 GÜNCELLEME 04.07.2011 13:22

Medya Takip Merkezi’nin (MTM) hazırladığı, ayın magazin gündemi raporunun sonuçlarına göre; sağlık durumu nedeniyle medya tarafından yakın takibe alınan İbrahim Tatlıses, ayın en çok konuşulan ünlüsü oldu.

MAGAZİN DÜNYASI YENİ YÜZÜNÜ BULDU!

Haziran ayının en çok konuşulan ikinci ünlüsü, Mayıs ayını zirvede kapatan Nihat Doğan oldu. Show TV ekranlarında yayınlanan Survivor programındaki performansıyla, medyadaki görünürlüğünde ciddi oranda artış gerçekleşen Nihat Doğan, yaptığı her açıklamayla gündemde kaldı. Magazin dünyasının birçok sevilen yüzünü geride bırakan Doğan, bu ay ikinci sırada yer alırken, toplam 2 bin 678 habere konu edildi.

HÜLYA AVŞAR YÜKSELİŞE GEÇTİ!

Aynı dönemi kapsayan araştırma sonuçlarına göre; geçtiğimiz ayın en çok konuşulan ünlüleri arasında üçüncü sırada yer alan isim Hülya Avşar’dı. Adı Ali Taran’la aşk dedikodularına karışan Avşar, tenis turnuvasıyla da dikkatleri üzerine çekti. Avşar kızı, Haziran ayında, üç mecra toplamında 2 bin 413 habere konu edildi.

Çıkardığı albümü ve konserlerindeki performanslarla sıkça adından söz ettiren bir başka ünlü Ajda Pekkan ise Haziran ayının en çok konuşulan isimleri arasındaydı. Bir önceki aya oranla haberlerinde yüzde 45’lik artış olan Pekkan, toplam 1.912 haber ve yazıya konu edildi.

Yaptığı yarışma programlarıyla Türk halkının beğenisini kazanan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz ayın en çok konuşulan ünlüleri arasında yerini aldı. Aynı zamanda medyada en çok haberi çıkan TV programcısı olan Acun Ilıcalı, toplam 1.553 habere konu edildi.

Survivor yarışma programındaki performansı ve sms sonucu büyük ödülü kazanmasıyla dikkatleri üzerine çeken Derya Büyükuncu, en medyatik ünlüler listesinde sürpriz çıkış yakalayan isimler arasında oldu. Mayıs ayına oranla haber sayısında önemli bir yükseliş tespit edilen Büyükuncu, toplam 1.372 haberde yer buldu.

İŞTE, HAZİRAN AYININ EN ÇOK KONUŞULAN İSİMLERİ:

  1. İbrahim Tatlıses (3 bin 113 haber/yazı)
  2. Nihat Doğan (2 bin 678 haber/yazı)
  3. Hülya Avşar (2 bin 413 haber/yazı)
  4. Tarkan Tevetoğlu (2 bin 159 haber/yazı)
  5. Ajda Pekkan (Bin 912 haber/yazı)
  6. Acun Ilıcalı (Bin 553 haber/yazı)
  7. Derya Büyükuncu (Bin 372 haber/yazı)
  8. Cem Yılmaz (Bin 50 haber/yazı)
  9. Deniz Seki (926 haber/yazı)
  10. Seda Sayan (923 haber/yazı)
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi