Aref Gafuri 'Yok artık' dedirtti / VİDEO

Yetenek Sizsiniz programında yaptığı illüzyon şovuyla milyonları ekrana kilitleyen Aref Gafuri dün gece özel yarışmada şaşırttı. Aref önce dalga geçti, ardından 'yok artık' dedirtti...

GİRİŞ 02.01.2012 23:59 GÜNCELLEME 02.01.2012 23:59
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Geçen yıl Show TV'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz programında yaptığı illüzyonla gündeme gelen Aref Gafuri yine şaşırttı. Yılbaşı özel programında gösterisini sunan Aref Gafuri önce dalga geçti. Seyircilere ve jüriye geçen yıl yarı finalde yaptığı gösteriyi nasıl yaptığını anlatacağını belirten Aref program sunucusu Acun Ilıcalı'ya 'yok artık' dedirtti.

kullan

Programda jüri olarak bulunan Hülya Avşar Aref'e 'bizimle dalga geçme, hani anlatacaktın' diye serzenişte bulundu.

İŞTE AREF'İN GÖSTERİSİ  

 

KAYNAK: (HABER7)
YORUMLAR 16
  • Nihat KAAN 12 yıl önce Şikayet Et
    Ama bir de şu var.... Tamam ikizi yada perde arkasında yazan biri var dedik ama dikkat ederseniz acun ve hülyanın dediklerini adam tahtaya yazdıktan sonra hiç içeri gitmedi! Ona ne diyeceğiz???
    Cevapla
  • olgar kara 12 yıl önce Şikayet Et
    biraz da zevk alın!!. nasıl yaptığını boşverin, izlerken zevk aldınız mı? aldıysanız ne güzel..
    Cevapla
  • Sarcan 12 yıl önce Şikayet Et
    O kitaplar büyük ihtimal özel baskı idi..... Acun Ilıcalı'ya ve Hülya Avşar'a iki tane seçtikleri kitaptan herhangibir sayfanın ilk başındaki kelimeyi tutmalarını söyledi. Keşke o iki kitabın diğer sayfalarına da bir göz atsalardı. Kitaplar belki her sayfanın ilk kelimesi aynı olacak şekilde özel olarak bastırılmış olabilirdi. Büyük ihtimalle de öyleydi. Gösteriyi yarıda yakaladım. O koltuğa oturttuğu kişiyi seyirci arasından nasıl seçti göremedim. Büyük ihtimalle de o kişi ile de önceden iritibatı vardı. Sırta önceden yazılmış olan yazıları sahnede diğer kişilere söylettirdi. İşin püf noktası o kitaplarda....
    Cevapla
  • mithat türkmen 12 yıl önce Şikayet Et
    Çok basit ve ve kötü bir gösteri.. Şekil ve diğer yazıları sırtına yazdıkları kişi ikiz perde arkasında tek kişinin sırtına okadar hızlı yazma şansı yok.Yada tahtaya yazılırken perde arkasında çıkartmaya yazılanlar sırt kısma yapıştırılarak çıkartılabilir.çok cezbedici değildi.
    Cevapla
  • pretty 12 yıl önce Şikayet Et
    acun medya showuu. acun medya nasıl reyting sahtekarlığı yaptıysa bundada kendisinin parmağı olmadan bu tip boş numaraları yapamaz. geçin bunları artık..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler
Uzmanlar Haber7'ye açıkladı! AK Parti'de önce bu değişmeli