Kurtlar Vadisi'nde Erdoğan mezar taşı!

Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşam yayınlanan bölümünde şaşırtıcı bir sahne yer aldı. Dizideki mezarlık sahnesinde Erdoğan yazılı mezar taşı dikkat çekti.

GİRİŞ 18.05.2012 16:20 GÜNCELLEME 18.05.2012 17:27
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi Pusu'da, dün akşam çok konuşulacak bir sahne yer aldı. Dizide Yeşil'i canlandıran Kara'nın, Polat'ın adamına karşılık takas edileceği sahnede, Polat'ın adamını kaçıran PKK'lılar, takas yeri olarak bir mezarlığı seçti. Mezarlığa giden Polat ve adamları bir mezar taşının önünde durdu ve asıl ilginçlik de burada başladı.

Polat arabadan indiğinde önünden geçtiği mezar taşında 'ERDOĞAN' yazısı dikkat çekti. 'ERDOĞAN' yazısının altında ve üstünde başka bir yazının yer almaması ve arabanın da söz konusu mezar taşının önünde durması kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

Kurtlar Vadisi'nde yer alan söz konusu 'Erdoğan yazılı mezar taşının' diziye neden eklendiği merak konusu olurken, akıllara da 'Söz konusu sahneyle hangi mesaj verilmek istendi?' sorusunu getirdi.

ŞAMİL TAYYAR'DAN O SAHNEYE SERT TEPKİ

Dizide yer alan 'Erdoğan yazılı mezar taşı' sahnesine AK Parti Milletvekili Şamil tayyar'dan sert tepki geldi. Tayyar, twitterdan yaptığı açıklamada; "Kurtlar Vadisi'ndeki Erdogan mezar taşı, senaristlerin diziyi TV çöplüğünden çıkarmak isterken cami duvarına işemesidir" dedi.

Kaynak: ROTAHABER

PANA FİLM'DEN MEZAR TAŞI AÇIKLAMASI

Pana Film, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 159. bölümünde yer alan bir sahnede yer alan 'Erdoğan' mezar taşı ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:

"Bugün bazı haber internet sitelerinde, dün akşam TNT’de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 159. bölümünde yer alan bir sahne için “Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşam yayınlanan bölümünde mezarlık sahnesinde Erdoğan yazılı mezar taşının özellikle vurgulanarak gösterilmesi dikkat çekti.” gibi haberler yer almakta, bu haberler üzerine de saçma sapan yorumlar yapılmaktadır.

Dizinin çekimlerinin yapıldığı mezarlıkta yer alan gerçek bir mezar taşının 3 saniyeden az yer aldığı bu sahne için çıkan haberler ve yorumlar, akıl sınırlarını zorlamaktadır.

Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Pana Film"

YORUMLAR 17
  • Kenan 11 yıl önce Şikayet Et
    bundan öncede aynı sorunla karşılaşıldı... hatırlarsanız bundan önceki bir bölümdede pkk yandaslarından birinin başındaki berede semerkant yayın evinin logosu vardı. şimdide erdoğan yazılı mezar taşı.. yönetmen üst üste hata yapıyor.. 3 sn lik bir çekim olsa dahi, bunda problemler doğabiliyor. çünkü kurtlar vadisi pusuda, türkiyedeki gelişmeler aktarılıyor. bence o mezar taşının gösterilmemesi veya farklı bir konumda çekim yapmaları gerekirdi. şunuda söylüyeyim. milyonlarca insanın duası var basbakanımızda. rabbim onların duasını kabul ediyor, basbakanımızı koruyor. kimse panik yapmasın. basbakanımız onları toprağa gömer onlar basbakanımızı değil.
    Cevapla
  • bekir cizmeci 11 yıl önce Şikayet Et
    demekki akil sinirlari dediginiz husu iyi incelenmeli derim.. akil var akildan ustun,,bilek var bilekten kuvvetli,deveden buyuk fil var,sevgili kardesim sen nasil akil sinirlarini zorluyor diye yazabiliyorsun,eger kastin kendi akil sinirlarin ise e ona birsey diyemeyiz ama adama derler ki ,ates olmayan yerde duman tutmez veyahutta bir adam bir adama demiski benim annem senin anneni dun kotu bir yerde gormus,oburu de ona peki senin annenin orada ne isi vardi diye soruvermis.neden millete cagrisim yaptirdigini izah edebilir misin,benim akil sinirlari zorlanan kardesim?
    Cevapla
  • fatih akman 11 yıl önce Şikayet Et
    erdoğan yazılı mezar taşı. bence ifade edilmek istenen başbakanın her daim tehdit altında olduğudur, kendi sözü değil mi, kefenimizle yola çıktık diye. bu yola çıkıyorsak kefenimizle çıkıyoruz, mezar taşı da bunu anlatıyor, kıymetini bilin diyor. anlayana tabi.
    Cevapla
  • fatih akman 11 yıl önce Şikayet Et
    dizi mi dediniz?. kurtlar vadisini dizi diye izleyen bir daha izlemesin arkadaş. son dönemlerde azalmış olsada surekli güncel meselelere yönelik görüşler ( görüş diyorum özellikle ) var. keyifle seyrediyorum, olaylara bakış açılarını seviyorum senaristlerin. siz gidip fatmagül ü izleyin.
    Cevapla
  • HASAN KARABASAN 11 yıl önce Şikayet Et
    .....)). biz bu yola kefenimizi giydikte çıktıkdiyen birini ölümle tehdit etmek nekadar komik geliyor değilmi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor