Ümmüye teyze yarışmaya damgasını vurdu

ATV'de yayınlanan ve Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programının son bölümüne Ümmiye Gürbüz isimli yarışmacı damgasını vurdu.

GİRİŞ 08.01.2013 00:18 GÜNCELLEME 08.01.2013 13:04
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? Yarışmasının bu haftaki konuğu 50 yaşındaki Ümmiye Gürbüz oldu.

Balıkesir Bandırma'dan yarışmaya katılan Ümmiye teyze pazarcılık yapıyor. Kocasından ayrılmış Ümmiye teyzenin azmi yarışmanın sunucusu Kenan Işık'a duygusal anlar yaşattı. Hedefi 60 bin TL kazanmak olarak açıklayan Ümmiye Gürbüz yarışmadan 8. soruda çekildi. Pazarcılık yapan Ümmiye Gürbüz, hiç bir joker hakkını kullanmadan 8'inci soruya kadar geldi. Ancak 8. soruda yarışmadan çekildi ve 30 bin TL ile ayrıldı. Lise mezunu Ümmiye hanım kitap okumayı ve araştırmayı çok sevdiğini söyledi. Ümmüye Hanım, bahçesinde yetiştirdiği sebze ve meyveleri pazarda satıyor. Yarışmaya ailesi ile birlikte geldi. Gürbüz kazandığı para ile bahçesini büyütmeyi planladığını açıkladı.

Ümmiye Teyzeden sonra çıkan üniversite mezunu yarışmacı ise ilk sorularda elendi. Buzağı hangi hayvanın yavrusudur? sorusuna 'Manda' cevabı vererek elendi. Ümmiye teyzeden sonra gelen yarışmacı bilginin yaşı ve mesleği olmadığını bir kez daha göstermiş oldu.

YORUMLAR 20
  • selimfirat 11 yıl önce Şikayet Et
    bu program biraz da şow programı. evet takdir ediyorum en azından bilgi yarışması. "yeteneksiniz" adı altında yapılan rezaletten kat be kat iyidir. bu ablamız da güzel yarıştı fakat sorular çok kolaydı. biraz da dikkat çekmek için öncesi ve sonrası organize edilmiş gibi. ablamız neticede lise mezunu ve çıkan sorular çok da bilgi gerektirmeyen sorulardı. pazarcı teyze adı altında bir nevi müztehzi bakışlar var gibi. köylü milletin efendisi değil mi? evet efendisi. çünkü bu ülkeye katma değer katan başka bir zümre yok.
    Cevapla
  • Gülderyası 11 yıl önce Şikayet Et
    bilgi bir güçtür.... bu yarışmada para miktarı arttıkça, soruların basit görünen şıkkı önce elenir; o nedenle 'hijyen' sorusunda öncelikle kimyasal madde şıkkını çıkaracaktı.geriye üç şık kalıyor.seyircilerin doğru cevap vermesi de kendi aralarında kolaylıkla işbirliği yapmalarıdır,yani onların içinden bundan kesin emin olan bir seyirci çıkma ihtimali çok kuvvetlidir.teyzecik maalesef onlara güvenemedi...
    Cevapla
  • güney kuzey 11 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ederiz.... teyze daha 8 yaşında gorki okumuş daha ne olsun...eğitim cehaleti alır , eşekklik baki kalır....
    Cevapla
  • sezai A.H. 11 yıl önce Şikayet Et
    kalite.... insanların akademik seviyesi arttıkça bilgi seviyelerinin de bu oranda azaldığının kanıtıdır bu insanlar. doğru orantı olması gerekirken bakıyorsunuz ki ters orantı. herkes kendini yoklasın, oraya çıksa rezaletin boyutu ne olur acaba diye. ama görülüyor ki oraya çıkan üniversite öğrencileri, hocaları veya proflarının rezil olma anlayışı da çok farklı. siz çıkmaya devam edin biz de gülmeye devam edelim, bedava komedi nasıl olsa...
    Cevapla
  • Mütebessim 11 yıl önce Şikayet Et
    teyzeyi çok sevdim. çok hoş, çalışkan ve kanaatkar bir teyze. o kadar çalışıp, haftada en çok 90-100 tl kazanıyor ve haline şükrediyor. belli ki zeki de. ama imkanları olmamış, belki okuyabilseydi şimdi prof'tu.. helal olsun sana ümmiye teyze!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi