Yetenek Sizsiniz'de kahkaha tufanı!

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de geceye damga vuran Stand up gösterisi.

GİRİŞ 26.02.2013 09:40 GÜNCELLEME 26.02.2013 09:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasının yarı finalinde Atalay Demirci'nin stand up gösterisi geceye damgasını vurdu.

Star Tv ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Atalay Demirci esprileri ve sempatik tavrıyla seyirci ve jüriyi kendsine bir kez daha hayran bıraktı.

YÜZDE 89 OY ALDI
Yarı finalde göstermiş olduğu performas ile yine herkesin beğenisini kazanan Demirci gösteri sonunda jüri üyelerine vermiş olduğu hediyelerle jüri üyelerini gülme krizine soktu. Atalay Demirci % 89 oy alarak finale girmeye hak kazandı.

YORUMLAR 9
  • Turanşah 11 yıl önce Şikayet Et
    Başarısızdı. Kendisini seviyeli gösterilerinden dolayı destekliyorum yalnız bu seferkinde güldüremedi. Ayrıca henüz ciddi anlamda acemilikleri var. Mesela bir espiriden sonra milletin gülmediğini görünce anlamadınız mı falan diyor.
    Cevapla
  • ugur karakol 11 yıl önce Şikayet Et
    hayatımdan . 9 dakika 41 saniye boşa gitti tebessüm bile etmedim
    Cevapla
  • yusuf işeri 11 yıl önce Şikayet Et
    arzu ve mizahtan yoksun olmak. "ben o dediğin kimselerede gülmüyorum arkadaşım çünkü izlemiyorum, mizahtan anlamadığım doğrudur, kompleksli olduğumdan değil gereksiz olduğu için "demişsiniz....mizah gereksiz değildir. hele hele de bir eleştiri tekniği olarak hiç mi hiç gereksiz değildir. aziz nesin, sabahattin ali okumanızı tavsiye eder, saygılar sunarım...
    Cevapla
  • ARZU GÜNDÜZ 11 yıl önce Şikayet Et
    yusuf kişisi . ben o dediğin kimselerede gülmüyorum arkadaşım çünkü izlemiyorum, mizahtan anlamadığım doğrudur, kompleksli olduğumdan değil gereksiz olduğu için gülmüyorum, o senin %81 dediğin zevat öyle biyerde bulundukları için umrumda değil, senin ne söylediğinde, sen izlemeye devam et aramızdaki fark belli olsun dimi?
    Cevapla
  • yusuf işeri 11 yıl önce Şikayet Et
    arzu gündüz ve mizah. arzu gündüz, millet mizahtan anlıyor, sende sorun var. küfürlü, bel altı espirilerle gülmeye alıştıysan atalay demircinin yurdum insanını gözlemlerken oluşturduğu mizahı anlamakta güçlük çekebilirsin. ama üzülme, sıkıntı etme. komplekslerinden arın ve gülmeyi öğren...zira %89 güldüreni tanıyor, %11 ise kompleklerinden arınmayı bekliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'