Mersin

Mersin Ä°dmanyurdu Futbol Åžube Sorumlusu SerttaÅŸ:

14:28 30 AÄŸustos 2015
Mersin Ä°dmanyurdu Futbol Åžube Sorumlusu SerttaÅŸ:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun kulüp futbol şube sorumlusu Ahmet Serttaş, 3 haftadır puan alamadıklarını ancak çok fazla kaybedilen bir şey olmadığını belirterek, "Daha 3. haftadayız ve 15 günlük milli maç arası var. Bu arayı iyi değerlendirip önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Serttaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayserispor maçında ikinci golü ararken bireysel hatadan gol yediklerini, son dakikalarda gelen golle de mağlup olduklarını belirtti.

Geçen hafta deplasmanda karşılaştıkları Akhisar Belediyespor maçında da yine bireysel hatadan kalelerinde gol gördüklerini hatırlatan Serttaş, "Bireysel hataların önüne geçilmeli. Teknik heyet ve futbolcular bu soruna çözüm bulmalı" dedi.

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın 3 haftadır kaybedilen puanlara çok üzüldüğünü aktaran Ahmet Serttaş, şöyle konuştu:

"Hocayla alakalı sıkıntı yok, hocanın kendisi çok üzülüyor. 'İyi oynuyoruz' diyorlar ama bir şekilde puan alamıyoruz. Teknik heyet, oyuncular bizden daha üzgün. Aslında takım kötü de oynamıyor. Kayseri maçında yüzde 60 topa sahibiz ama bir hatadan dolayı maçı kaybediyoruz. Bunların önünü geçilecek. Bu şekilde devam etmez. Oyuncularla sürekli toplantı yapıyoruz. Oyuncularımız biraz daha motive olacak. Çok fazla kaybedilen bir şey yok, daha 3. haftadayız ve 15 günlük milli maç arası var. Bu arayı iyi değerlendirip önümüzdeki maçlara bakacağız. Üç haftadır puan alamadık ama daha önümüzde 31 hafta var. Üç hafta puan alamadık diye havlu atacak değiliz. Bu takım geçen yıl iyi bir ekip olduğunu gösterdi. Bu bir geçiş süreci ve bazı hatalardan dolayı sıkıntılar oldu. Bunlar da aşılacaktır."

Bu arada Serttaş, Servet Çetin ile görüşme yapıldığını, deneyimli futbolcunun takıma dönme ihtimali olduğunu da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETÄ°KETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.