Mersin

Erdemli Belediyespor'un hedefi 3. lig

15:24 03 Eylül 2015
Erdemli Belediyespor'un hedefi 3. lig

 Bu yıl Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele edecek olan Erdemli Belediyespor, sezon sonunda 3. lige çıkmayı hedefliyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile Erdemli Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Mercan, bir kafede ortak basın toplantısı düzenledi.

Erdemli Belediyespor'un Onursal Başkanı da olan Mükerrem Tollu, takımın BAL ligine çıkması nedeniyle sahayı tepeden tırnağa yenilediklerini söyledi.

Taraftarların zevkle maç izlemesi için bin kişi kapasiteli kapalı tribün yaptıklarını belirten Tollu, "Belediye olarak biz takımın şampiyon olup Türkiye 3. Ligi'ne çıkması için tüm imkanı sunduk. Artık bundan sonrası yönetime, teknik heyete ve sporculara düşüyor. Biz takımdan şampiyon olarak üçüncü lige çıkmasını istiyoruz" dedi.

Erdemli Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Mercan da gazetecilere takım hakkında bilgiler verdi.

Erdemli Belediyespor Kulübü olarak sadece futbolda değil, güreş ve atıcılık alanlarında da çalışmalar yaptıklarını anlatan Mercan, bölge insanının bu sporlara uygun bir yapıda olduğunu aktardı.

İlk hedeflerinin 3. Lig'de Erdemli'yi temsil etmek olduğunu vurgulayan Mercan, şunları kaydetti:

"Bunun için gerekli transfer ve tesisleşme çalışmalarımızı yaptık. Bir taraftar grubu oluşturarak bu yolda azimle ilerleyeceğiz. Gençlerimizi topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmek amacıyla tüm Erdemli’de kapsamlı çalışmalar yapacağız. Yetenekli gençlerimizi keşfederek Erdemli'nin tanıtımına ve geliştirilmesine katkı sağlayacağız. Gençlerimizi ve çocuklarımızı bu sayede kötü alışkanlıklardan koruyacağız. Bu takım tüm Erdemli'nin takımı. Hedefimiz 3. lig."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.