Mersin

Silifke'de okul müdürleriyle toplantı düzenlendi

12:21 12 Ekim 2015
Silifke'de okul müdürleriyle toplantı düzenlendi

 Mersin'in Silifke ilçesinde eğitim öğretim yılının başlamasının ardından okul müdürleriyle toplantı düzenlendi.

 Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ndeki toplantıda yaptığı konuşmada, her okulun bir hedefi ve amacının olmasının, okullarda güzel projeler üretilmesi için çaba gösterilmesinin gerektiğini belirtti.

Öğrencilerin başarı oranlarını artırabilmek için istişareler yapılmasını vurgulayan Cinbir, ilçede daha kaliteli eğitimlerin verilmesinin de önemli olduğunu kaydetti.

Eğitim seviyesinin yükseltilmesinde öğrencilerin sosyal ve kültürel yaşantılarının zenginleştirilmesinin önemli olduğuna dikkati çeken Cinbir, "Bu konuda daha fazla çalışma yapmamız gerek. Bunun içinde Kaymakam, ilçe milli eğitim müdürü, rehber öğretmenler ve veliler olmak üzere her kesimle iletişim ve istişare yapılarak öğrencilerin durumunu kesinlikle tanımanız lazım. Öğrencileri kötü alışkanlıklardan koruyacak milli manevi donanımlı gençlerin yetişmesini sağlamalıyız. Çocukları kesinlikle okumaya teşvik etmeliyiz” diye konuştu.

Toplantıya Silifke Emniyet Müdürü İsmail Kavaklı, Jandarma Komutanı Ali Özcan,  Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, şube müdürleri, kamu kurum müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.