Mersin

Silifke Belediyesi'nde yol çalışmaları

11:47 26 Ekim 2015
Silifke Belediyesi'nde yol çalışmaları

Silifke Belediyesi yol yapım çalışmalarına, kendi ürettiği asfaltla devam ediyor. 

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, yaptığı yazılı açıklamada, Silifke'de yol çalışmaları için kullanılan asfaltı kendileri üreterek maaliyeti düşürdüklerini böylece daha fazla ve kaliteli hizmet verdiklerini belirtti. 

Tüm mahallelere eşit hizmet götürmeye önem verdiklerini ifade eden Turgut, belediye olarak asfalt üretiminin geçen yıla oranla artırdıklarını kaydetti.

Belediyenin şantiyesinde üretilen asfalt ile 88 mahalleye hizmet verdiklerini anlatan Turgut, şöyle devam etti:

"Bu sezon da yayla konumundaki yüksek yerleşim mahallelerimize ağırlık vermiş olup, şehir merkezimizle sahil kesimdeki mahallelerimizde de asfalt çalışmalarına yer yer devam ettik. Yol sorununu büyük oranda çözmekle birlikte aciliyete göre çalışmalarımız devam ediyor. 117 bin nüfusa sahip ilçemizde 88 mahallemize de eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Buna bağlı yol sorunumuzu da kendi ürettiğimiz asfalt sayesinde asgari boyuta indirmiş olacağız. Böylece köylerden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimizin en ücra köşelerine kadar asfalt çalışmalarını ulaştırıp, kentimize rahat ve konforlu bir ulaşım imkanı getireceğiz."

Turgut, Silifke Belediyesi Fen İşleri Birimine bağlı teknik ekiplerin, asfalttaki kalite kontrolüne büyük önem verdiklerini sözlerine ekledi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.