Mersin

Mersin Valisi Çakacak'tan Tarsus ilçesine ziyaret

17:05 25 Kasım 2015
Mersin Valisi Çakacak'tan Tarsus ilçesine ziyaret

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus ilçesini ziyaret etti.

Çakacak, Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca'yı ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, kurum müdürleriyle bir araya gelerek, ilçenin sorunları hakkında bilgi alıp, çeşitli konularda karşılıklı fikir alış verişinde bulunduklarını söyledi.

Kamu kurum ve kuruluşları arasında güzel ve ahenkli bir iş birliği bulunduğunu ifade eden Çakacak, "Hepimizin el birliği içinde olmamız gerek. Nasıl ki işletmeler müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorsa, kamu kurum ve kuruluşlarımızın da vatandaşlarımıza hizmetlerinde memnuniyeti ön planda tutmaları gerekir” diye konuştu. 

Çakacak, devlet dairelerinin vatandaşlara sonuna kadar açık ve görevlilerin her zaman ulaşılabilir olması gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:

“Hangi makamda olursak olalım her zaman vatandaşlarımızın ulaşabildikleri görevliler olmamız gerekir. Resmi dairelerimizde ailelerimize nasıl davranılmasını istiyorsak, öyle davranmalıyız. Vatandaşlarımız da teşekkür ederek çıksınlar. Bunu sağladığımız zaman devlet-vatandaş iş birliğini layıkıyla sağlamış, devlete olan güveni de arttırmış oluruz. Bunu yapmak zorundayız. Devlet dairelerimizde görev yapanlardan bunu rica ediyoruz. Tatlı dilli, güler yüzlü olalım, vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştıralım.” 

Çakacak, Tarsus’un güzel bir kent olduğunu ve sorunlarının çözümü noktasında yerel imkanlarla çözülmesi gereken konuların kendileri tarafından çözümlenmekte olduğunu belirterek, Ankara’dan çözülmesi gereken konuların ise bakan ve milletvekilleri düzeyinde çözümlenmesi noktasında yoğun bir çaba içinde olduklarını sözlerine ekledi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.