Mersin

AK Parti Mersin İl Başkan Taşpınar:

09:29 29 Kasım 2015
AK Parti Mersin İl Başkan Taşpınar:

"Kadın kollarımız, ilçe teşkilatlarımız, gençlik kollarımız hiç durmadan çalıştılar. Milletimizin teveccühüyle AK Parti Türkiye'de birinci olurken, Mersin de kırmızıdan sarıya dönüştü"

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, seçim sürecinde teşkilat olarak hiç durmadan çalıştıklarını ve milletin desteğiyle AK Parti'nin Türkiye'de birinci olduğunu, Mersin'in de kırmızıdan sarıya dönüştüğünü ifade etti.

Taşpınar, il binasında yapılan kasım ayı Danışma Meclisi toplantısında, seçim sonuçları hakkında değerlendirmelerde bulunarak, AK Parti'nin tek başına iktidar olmasıyla Türkiye'nin uzun vadede istikrarı seçtiğini söyledi. 

Taşpınar, kendi eksikliklerini düzelterek seçim çalışmalarına yeniden başladıklarını ve ilk günkü aşkla yollara koyulduklarını belirtti.

AK Parti'nin 7 Haziran seçimlerinde birinci parti çıkmasına rağmen tek başına iktidarı kaybettiğini anımsatan Taşpınar, "Mersin'de 1 Kasım'da sahada sadece AK Parti vardı. Diğer partiler sahada yoktu ya da biz o kadar sahadaydık ki onların çalışması görünmez olmuştu. Kadın kollarımız, ilçe teşkilatlarımız, gençlik kollarımız hiç durmadan çalıştılar. Milletimizin teveccühüyle AK Parti Türkiye'de birinci olurken, Mersin de kırmızıdan sarıya dönüştü" dedi.

Taşpınar, seçim döneminde Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan'ın Mersin'den aday olarak gösterilmesinden dolayı büyük heyecan duyduklarını ve o gün seçim sonuçlarının olumlu bir şekilde sonuçlanacağı yönünde düşüncelere sahip olduklarını ifade etti.

Elvan'ın seçim çalışmasında büyük performans gösterdiğini aktaran Taşpınar, "Bakanımız Lütfi Elvan'ın bölgeyi çok iyi bilmesi, kendisinin göstermiş olduğu performans ve mütevazi kişiliği gerçekten kabul gördü. Kendisinin 'Yapamayacağım sözü vermem verdiğim sözü de yaparım' anlayışı seçim sonuçlarına olumlu yansıdı. Seçim çalışmaları döneminde gittiğimiz her yerde iz bıraktık. Geçen hafta içerisinde de kabine açıklandı ve Mersin'in artık bir Başbakan Yardımcısı var" diye konuştu.

Taşpınar ayrıca, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde partisinin üyelerinin yoğun gayretleriyle su ücretlerinin düşürülmesini sağladıklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.