Mersin

Mersin Büyükşehir Belediyespor, takım olma yolunda

13:07 30 Kasım 2015
Mersin Büyükşehir Belediyespor, takım olma yolunda

Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, son 4 maçı kazandıklarını belirterek, istedikleri seviyeye gelmeye başladıklarını söyledi.

Kalaycıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Canik Belediyespor'u deplasmanda yenerek önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, "Son 4 maçımızı da kazandık. Yavaş yavaş takım oluyoruz. Savunmada daha oturması gereken şeyler var. Rotasyonumuzu biraz daha geliştirmek için uğraşıyoruz. Bu konumda yabancı oyuncularımız ön planda görünüyor ama Türk oyuncuların desteği bizim için çok önemli. Bu başarılar geldikçe daha fazla seyirci desteğini hak eden bir takım olduğumuzu düşünüyoruz" diye konuştu.

 Akdeniz temsilcisinin yönetim kurulunun transferde önemli fedakarlıklar yaptığına değinen Zafer Kalaycıoğlu, "Bu takımın oluşturulması öyle kolay olmadı. Takımın kimyasını, oyuncuları seçerken doğru kararlar almak gerekiyor. Biz de bu oluşumu McCoughtry ile tamamlamış gibi görünüyoruz. Transferdeki fedakarlığın farkındayız. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Öyle bir destek olmasa en önemli taşı yerine koyamamış olacaktık" ifadelerini kullandı.

Takımın güzel bir hava yakaladığını aktaran Kalaycıoğlu, hedeflerinin gelecek yıl Avrupa kupalarına katılmak olduğunu bildirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.