Mersin

Erdemli'de öğrencilere çevre bilinci aşılanıyor

10:28 04 Aralık 2015
Erdemli'de öğrencilere çevre bilinci aşılanıyor

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı'nın (TEMA) Erdemli temsilciliği tarafından öğrencilere çevre bilincini yerleştirmek amacıyla eğitim verildi.

Erdemli Sultan Akın İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri, sınıf öğretmenleri Mehmet Kaya eşliğinde Erdemli TEMA temsilciliğini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TEMA gönüllü eğitim sorumlusu Murat Başer tarafından öğrencilere çevre hakkında yapılan çalışmalar anlatılırken, öğrencilerin çevreye karşı daha duyarlı olmaları, bu konuda görev üstlenmeleri, çevreyi koruma ve geleceğe daha iyi bir çevre bırakmak için nelerin yapılması gerektiği konularında bilgiler verildi.

Erdemli TEMA Başkanı Haluk Gülle, yaptığı açıklamada, Erdemli de okullara giderek çevre konusunda sunumlar yaptıklarını söyledi.

Öğrencilerin de TEMA binasına gelerek eğitim aldıklarını vurgulayan Gülle, "Geleceğe daha iyi bir çevre bırakmak için çocuklarımızdan başlamamız gerekiyor. Onun için küçük yaşta eğitim için TEMA olarak çalışmalarımıza devam edeceği" dedi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.