Mersin

Silifke OSB yönetimi, yatırımcılarla buluştu

14:46 12 Ocak 2016
Silifke OSB yönetimi, yatırımcılarla buluştu

Silifke Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi, OSB'de faaliyet gösteren ve arsa satın alan yatırımcılarla bir araya geldi.

Silifke Kaymakamı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Cinbir, OSB'nin her geçen gün içine yeni müteşebbisleri katarak büyümesini sürdürdüğünü söyledi.

Silifke OSB'yi prestijli bir bölge haline getirme çabası içerisinde olduklarını ifade eden Cinbir, "Bu da birlik ve beraberlik içerisinde, daha çok emek vererek olacak. OSB bölgemizin tabiki eksiklikleri mevcut. Yönetim olarak bu eksikliklerimizi ve ihtiyaçlarımızı sizlerle fikir alış verişinde bulunarak çözeceğiz. Hep birlikte ilçemizin gelişmesini ve kalkınmasını sağlayacağız. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya gelerek, birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştıracağız" dedi.

OSB'de çevre düzenlemesi konusunda çalışmalara hız vereceklerini, fakat bundan önce fabrika sahiplerinin de kendi arazilerinde çevre düzenlemelerini bir an önce tamamlamaları gerektiğini vurgulayan Cinbir, OSB'nin giriş ve çıkış güzergahlarında tabelaların düzenlenmesi, ayrıca yolların bakımı konusunda gerekli notlarında alındığını aktardı.

Belediye Başkanı Mustafa Turgut ise tüm çalışmaların istişare içerisinde gerçekleştirildiğini, önceliklerinin yönetim olarak OSB'nin kurumsallaştırılması olduğunu ve bunda da başarılı gösterdiklerini söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.