Mersin

Silifke'de sosyal market açıldı

17:11 29 Ocak 2016
Silifke'de sosyal market açıldı

Silifke Belediyesi tarafında sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahipleri için sosyal market açıldı.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, yaptığı açıklamada, ayakkabı, gelinlik, çocuk kıyafetleri ve birçok ürün reyonundan oluşan marketin ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine ücretsiz verileceğini belirtti.

Yardımlaşma ve dayanışmayı artırmak için bu çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade eden Turgut, yoksulluğun azalması, israfın önlenmesi, toplumsal barış ve hoşgörüyü arttırmayı amaç edindiklerini kaydetti.

İhtiyaç fazlası, kullanılmış fakat kullanılabilir nitelikteki veya kullanılmamış ayakkabı, çocuk kıyafetleri, gelinlikler ve her yaştan kesime hitap eden giyim eşyalarını markete kabul ettiklerini anlatan Turgut, şunları kaydetti:

"Bu malzemeler temiz bir şekilde yeniden ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Bu marketimizde para geçmiyor. Hayırsever vatandaşlarımızın iyiliği ve cömertliği geçiyor. Dili, dini, cinsiyeti, kimliği ve kişiliği ne olursa olsun her vatandaşımız bizim için değerlidir. Yaptığımız bütün hizmetlerimiz onlar içindir. Elbette bu yardımlarımız yeterli değil, fakat ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bu yardımlara ihtiyacı kalmayana kadar devam edeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.