Mersin

Mersin Valisi Özdemir Çakacak Anamur'da

14:22 10 Şubat 2016
Mersin Valisi Özdemir Çakacak Anamur'da

Çakacak, Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Belediye Başkanı Mehmet Türe ve kurum amirlerinin katılımıyla düzenlenen toplantının açılışında yaptığı konuşmada, devletin tüm kurumları olarak Anamur’da yapılan yatırımların etkin ve süratli bir şekilde tamamlanmasını sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Anamur’da düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı.

Toplantı vesilesiyle kamu kurum ve kuruluşlarının işlerini daha yakından bileceklerini ifade eden Çakacak, bu toplantıların tüm ilçelerde devam edeceğini bildirdi.

Çakacak, resmi dairelerin vatandaşlara en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde olması gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Kamu kurumları olarak hangi seviyede olursa olsun daima ulaşılabilir olmalıyız. Kapılarımız vatandaşa açık olmalı. Vatandaş isteğini, sorununu, şikayetini varsa memnuniyetini her hal ve şartta bizlere intikal ettirmesi gerekir. İnsan odaklı hizmet esastır. Bunun için vatandaşlarımıza insan onuruna yakışır şekilde hizmet vermek durumundayız. Resmi dairelerimize bir hizmet almak için gelen vatandaşlara davranışımız muhakkak insan onuruna yakışır bir şekilde olması gerekir. Kendimiz bir resmi daireye gittiğinde nasıl davranılmasını istiyorsak biz de öyle davranmak durumundayız. Kısacası empati yapmak zorundayız."

Çakacak’ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.