Mersin

Tarsus'ta mesleki ve teknik anadolu lisesi inşaatı sürüyor

15:16 19 Nisan 2016
Tarsus'ta mesleki ve teknik anadolu lisesi inşaatı sürüyor

Tarsus Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, ilçede yapımı süren mesleki ve teknik anadolu lisesi inşaatının en geç 2 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Demir, Kemalpaşa Mahallesi'nde zeminle birlikte 5 kat olarak yapılan okulun inşaatında incelemelerde bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, okulun inşaatına 4 ay önce başlandığını anımsattı.

Toplam 9 dekarlık alan üzerinde 24 derslik ve 3 bağımsız atölyenin bulunacağı lisenin 14 milyon lira ihale bedeli olduğunu belirten Demir, Tarsus’ta eğitimde başarı çıtasının her geçen yıl yükseldiğini kaydetti.

Demir, bunun manevi gururunu yaşadıklarını belirterek "Artık meslek lisesi mezunları istedikleri mesleği tercih edebiliyor. Geleceğimizin güvencesi olan gençlerimize sunulan imkanlar mükemmel denecek durumda. Mesleki ve teknik anadolu lisesi öğrencilerimize fiziki koşulları en üst düzeyde eğitim ve öğretim mekanları hazırlıyoruz. İnşaat en geç 2 ay içinde bitecek. Bu okulumuzdan da çok başarılı öğrencilerimiz çıkacaktır. Bu okulumuzun yapılmasında emeği geçen devlet büyüklerimizden Allah razı olsun." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.