Mersin

Kutlu Doğum Haftası

10:41 26 Nisan 2016
Kutlu Doğum Haftası

AK Parti Mersin Kadın Kolları, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan etkinlik, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, burada yaptığı konuşmada, böyle bir programda birlikte olmaktan dolayı mutlu olduklarını bildirdi.

Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Ercik, "Peygamberimizin, 'Kim kendisi için istediği bir şeyi bir mümin kardeşi için de istemezse gerçekten iman etmiş sayılmaz' sözünü biz kendimize yol olarak görelim. Böyle bir düsturumuz olsun."dedi.

AK Parti Mersin Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen ise, haftası dolayısıyla 'Gelin Birlik Olalım' temasıyla bu programı hazırladıklarını dile getirerek "İnsanlığa büyük bir lütuf, alemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimiz Hz. Muhammed'in dünyaya gelişinin kutlandığı bu haftayı idrak etmenin huzurunu, sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Bizler paylaşmanın, yardımlaşmanın, dürüstlüğün en mükemmelini, enginini ve adaletlisini tatbik ederek o güzel peygamberin tebliğ ve uygulamalarını örnek almaktayız. Hz. Muhammed'i tüm insanlığa doğru şekilde anlatmak, tanıtmak, onun ümmeti olarak bizlere düşen görevlerin en başında gelir." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Konya Aşk-ı Sema ekibi tarafından semazen gösterisi yapıldı.

Program sonunda katılımcılara lokum ikram edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.