Mersin

Karayolu Trafik Güvenliği Haftası

09:38 28 Nisan 2016
Karayolu Trafik Güvenliği Haftası

7-15 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Karayolu Trafik Güvenliği Haftasında yürütülecek faaliyetlerle ilgili olarak Tarsus Trafik Güvenliği Düzenleme Tertip Komitesi toplantı yaptı.

Kaymakam Bekir Atmaca başkanlığında, kaymakamlık binasında yapılan toplantıda alınan karar gereği, hafta ile ilgili afiş ve broşürler hazırlanacak, haftanın önemiyle ilgili olarak panel ve konferans gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.

Öğrenciler arasında ödüllü resim ve şiir yarışmalarının da düzenleneceği etkinlikler çerçevesinde, Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından "Yılın örnek sürücüsü" ve "Yılın trafik görevlisi" seçilerek çeşitli hediyeler verilecek.

Toplantıya, Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Bulut, Emniyet Müdür Vekili Bayram Barış Altındal, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Feridun Ergül, Tarsus Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Nafiz Kızılyaka, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği yetkilileri ve kurul üyeleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.