Mersin

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Çalışkan:

17:02 28 Nisan 2016
Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Çalışkan:

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, "Bu takım asla asansör takım olmayacak. Elimizden geleni yapacağız. Şu an takımı bırakma gibi bir düşüncemiz yok. Seneye daha planlı bir şekilde hareket ederek bu takımı istenilen seviyeye getireceğiz." dedi.

Hüseyin Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu'nun köklü bir kulüp olduğunu ve herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Takımın ligden düşmesi halinde yeni bir yapılanmaya gideceklerini vurgulayan Çalışkan, şunları kaydetti:

"Bizler takıma sahip çıkacağız. Allah'ın izniyle bu borçlardan kurtulup, tekrar iyi günlere dönülecek. Bu takım asla asansör takım olmayacak. Elimizden geleni yapacağız. Şu an takımı bırakma gibi bir düşüncemiz yok. Seneye daha planlı bir şekilde hareket ederek Mersin İdmanyurdu'nu istenilen seviyeye getireceğiz. Ona göre de çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Şehrin ileri gelenlerinden görüşler alıp hep beraber takımın durumunu düzelteceğiz. Yol haritamızı çizmek için şimdiden çalışmalara başladık."

Bu arada kırmızı-lacivertliler, Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Rize'ye gitti.

Mersin İdmanyurdu'nun, Çaykur Rizespor karşılaşmasında puan kaybetmesi halinde ligin bitimine 3 hafta kala küme düşmesi kesinleşecek.

Çaykur Rizespor-Mersin İdmanyurdu karşılaşması yarın saat 19.00'da oynanacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.