Mersin

Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine destek

15:02 25 Mayıs 2016
Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine destek

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir grup öğrenci, Mardin'de görev yapan güvenlik güçleri için yiyecek, Şırnak'ın Cizre ilçesindeki öğrenciler için de kırtasiye ve kıyafetlerin yer aldığı koliler gönderdi.

Erdemli'de Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından başlatılan kampanyada, Cizre'de eğitim gören öğrenciler için kırtasiye ve elbise, Mardin'de görev yapan güvenlik güçleri için de yiyecek toplandı.

Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkemizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunmak amacıyla öğrencilerin böyle bir kampanya düzenlediklerini, velilerin de bu kampanyaya destek olduğunu bildirdi.

Toplanan malzemelerin koliler halinde kargoya teslim edildiğini belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Orada eğitim gören öğrencilere ve görev yapan güvenlik güçlerimize destek olmak, moral ve motivasyonlarını yükseltmek istedik. Bu nedenle okul öğrencilerimiz ile bir kampanya başlattık. Kampanya ile 100 adet elbise, 150 adet çeşitli kırtasiye malzemesi ve bir ton portakal, yeni dünya ve kayısı topladık. Bu yardımlar bir kargo şirketi tarafından ücretsiz olarak götürülüyor. Güle güle kullansınlar ve afiyetle yesinler. Yardımlarını esirgemeyen vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.