Mersin

Tarsus Gülserin Günaştı Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde mezuniyet töreni

17:54 14 Haziran 2016
Tarsus Gülserin Günaştı Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde mezuniyet töreni

Tarsus Gülserin Günaştı Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin mezuniyet töreni yapıldı.

Okul Müdürü Muhammet Özgür, 75. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bu yıl 87 hemşire, 26 acil tıp teknisyeni ve 21 tıbbi sekreter olmak üzere toplam 134 mezun verdiklerini belirtti.

Amaçlarının sağlık sektöründe öğrencilere bilgi ve beceri kazandırmak olduğunu kaydeden Özgür, öğrencilerin gerekli kazanımları elde etmeleri için gayret ettiklerini söyledi.

Toplumun sağlık hizmeti ihtiyacını gidermek için de çalıştıklarını dile getiren Özgür, şöyle devam etti:

"İnsan sağlığına hizmet gibi kutsal bir görev ifa eden, görevinin gerektirdiği şuuru ve sorumluluğu taşıyan insanlar yetiştirdiğimiz için biz de öğrencilerimiz de bunun gururunu yaşıyoruz. Mezunlarımızın altın bileziklerini takarak mesleklerini sürdürmenin yanında akademik eğitimlerine devam ederek hepsinin daha üst düzey görevlere yükselmelerini de gönülden temenni ediyorum. Hayırsever iş adamı, okulumuzun manevi babası Zühtü Günaştı tarafından rahmetli eşi Gülserin Günaştı adına yaptırılan okulumuzda öğrencilerimiz en iyi şekilde geleceğe hazırlanmaktadırlar."

Konuşmalarının ardından okulda dereceye giren öğrencilere plaket ve mezuniyet belgeleri verildi. Daha sonra okul birincisi Süleyman Evrim Ufuk, okul kütüğüne plakasını astı.

Tüm öğrencilere belgeleri verildi.

Tören, öğrencilerin keplerini havaya atmalarıyla sona erdi.

Törene İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mikdat Çam, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve davetliler katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.