Mersin

Silifke'de asfalt çalışmaları

10:05 28 Haziran 2016
Silifke'de asfalt çalışmaları

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, asfalt tesis alanında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Turgut, burada yaptığı açıklamada, ilçe genelindeki yapılan yol çalışmalarında kullanılan asfaltı kendilerinin ürettiğini belirterek, böylece daha kaliteli hizmet sunmaya çalıştıklarını söyledi.

Asfaltsız mahalle ve sokak bırakmayacaklarını belirten Turgut, "Silifke herkesin bildiği gibi 2 bin 693 kilometrekarelik bir alana sahip olup, Tarsus ve Mut ilçelerinden daha büyüktür. 117 bin nüfusa sahip ilçemizde 88 mahallemize de eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz." dedi.

"Yol sorunumuzu kendi ürettiğimiz asfalt sayesinde asgari boyuta indirmiş olacağız" diyen Başkan Turgut, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Böylece köylerden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimizin en dip köşelerine kadar asfalt çalışmalarını ulaştırıp, kentimize rahat ve konforlu bir ulaşım imkanı getireceğiz. Asfaltta kullanılacak malzeme seçimi ve kullanılacak malzeme miktarları titizlikle takip ediliyor. Bu kalitenin sürekliliği arz etmesi ve yollarımıza kaliteli asfalt yapılması için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.