Mersin

Silifke'de ihtiyaç sahibi ailelere nakdi yardım

13:24 01 Temmuz 2016
Silifke'de ihtiyaç sahibi ailelere nakdi yardım

Silifke Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan Bayramı öncesi nakdi yardımda bulundu.

Silifke Kaymakamı ve Vakıf Başkanı Şevket Cinbir, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi ailelere yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından nakdi yardım yapıldığını bildirdi.

Yaklaşık bin 229 aileye yardım yapıldığını belirten Kaymakam Cinbir, "Ailede yaşayan kişi sayısına göre belirlenen, 150 lira ile 400 lira arasında değişen toplam 321 bin 575 liralık nakdi yardım ailelerin banka hesaplarına yatırıldı." dedi.

Cinbir, şunları söyledi:

"Bu Ramazanda da yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardımlarını yapmanın yanı sıra değişik mahallelerimizde vatandaşlarımızla iftar sofralarında buluşarak sohbet etme, sıkıntılarını dinleme, çeşitli yardım ve desteklerin sağlanmasına yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 'Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir' diyen bir kültürün sahipleri olarak her geçen gün artarak devam eden komşuluk ilişkilerinin de güçlenmesine yönelik çaba ve faaliyetlerimizde bizimle birlikte olan herkese teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.