Mersin

CHP Tarsus örgütünden AK Parti'ye ziyaret

11:07 18 Ağustos 2016
CHP Tarsus örgütünden AK Parti'ye ziyaret

CHP Tarsus ilçe yönetimi, AK Parti'yi ziyaret etti.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Mehmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

İlk, ziyarette yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ülkenin hiçbir parti ayırımı yapmadan birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bu nedenle AK Parti'yi ziyaret ederek, ülkenin ve kentin sorunlarının çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Yıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu:

"Ülke olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Tüm Türkiye olarak kenetlenerek hep birlikte tepkimizi gösterdik. 15 Temmuz’da Fettullahçı Terör Örgütü'nün kalkıştığı darbe girişimini hep birlikte el ele vererek bertaraf ettik. Bundan sonra da ülkemiz ve şehrimiz için siyasi parti ayırımı yapmadan, birlik ve beraberlik içinde, ülkemiz ve şehrimiz ortak paydasında buluşarak katkı sağlamaya devam edeceğiz. Biz CHP ile düşman partiler değil, rakip partileriz ama Tarsus ortak paydasında her zaman buluşmaktayız."

Yıldız, ziyarette CHP heyetine ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.