Mersin

Erdemli'de girişimcilik kursları devam edecek

15:24 22 Ağustos 2016
Erdemli'de girişimcilik kursları devam edecek

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, KOSGEB ve İŞKUR ortaklığında açtıkları "girişimcilik" kurslarına desteklerinin devam edeceğini bildirdi.

Tollu, yaptığı yazılı açıklamada, açtıkları son girişimcilik kursunda 73 kursiyerin sertifika almaya hak kazandığını belirtti.

Erdemli Belediyesi, KOSGEB ve İŞKUR ortaklığında 2014'ten bu yana açılan 8 girişimcilik kursuyla girişimci kadınların iş yeri açmalarına destek verdiklerini ifade eden Tollu, şimdiye kadar 210 vatandaşın girişimcilik kurslarından belge aldığını bildirdi.

Tollu, görevde kaldıkları sürece kursların devam edeceğini dile getiren Tollu, şunları kaydetti:

"Vatandaş odaklı hizmet anlayışımız devam ediyor. Erdemlili vatandaşlarımızın başarıya ulaşması ve ekonomik olarak kalkınması Erdemli'nin kalkınması demektir. Vatandaşlarımızla el ele vererek Erdemli'yi muasır medeniyetler seviyesine yükselteceğiz. Bu kurslar için daha önce Erdemli'de yaşayan hemşehrilerimiz diğer illere, ilçelere gitmek zorunda kalıyordu ya da hiç gidemeyip bu haktan mahrum kalıyordu. Belediye olarak bu konuya ağırlık verdik ve ilçemizde de genç girişimcilerin önünü açtık. Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlerimize bol kazançlar diliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.