Mersin

Tarsus Belediye Başkanı Can, müteahitlerle buluştu

15:26 07 Eylül 2016
Tarsus Belediye Başkanı Can, müteahitlerle buluştu

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, müteahhitlerle bir araya geldi.

Can, Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda, herkesin kanun ve kurallara uyması gerektiğini, kurallara uymayanlara yasal işlem yapacaklarını söyledi.

Tarsus'ta sorunların ve problemlerin çözüm konusunda müteahhitlerin bir araya gelmesi gerektiğini ifade eden Can, şöyle konuştu:

"Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, biz sizlerle sık sık toplantılar yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Biz kurum olarak hakkaniyeti uygulamaya adil bir şekilde hepinize davranmaya çalışıyoruz. Ama maalesef sizlere ne kadar yardımcı olursak olalım, yaptığımız yardımların, gösterdiğimiz toleransların bizlere eksi olarak döndüğünü görüyorum ve şahsen buna üzülüyorum. Çünkü biz kurum olarak bunu hak etmiyoruz. Herhangi bir sorunla karşılaştığınız zaman imar müdürlüğümüz ya da başkan yardımcısı arkadaşlarımız size elinden gelen ne varsa yardımcı olacaktır. Görevleri de budur. Ama mimarlardan kaynaklanan sıkıntı, yapı denetimden kaynaklanan sıkıntı belediyemize yansıtılıyor. Bizler bir daha burada sizlerle görüşmek istedik. Şehrimizi sizlerle birlikte yönetmeyi istiyoruz ve yöneteceğiz. Gerek bizden gerekse sizden kaynaklanan sıkıntılar sorunlar olabilir. Bunları birlikte aşmamamız için ortaklaşa çözüm yolları üretmemiz gerekiyor. Bu yanlışlıkların bitmesini istiyorum."

Can, 54 ilden büyük olan Tarsus'ta halen müteahhitler birliği bulunmadığını, bu birliğin kurulması ve kendileriyle sürekli irtibatta kalması, karşılıklı diyalog içinde olmasının çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.