Mersin

AK Parti yönetimi STK'larla bir araya geldi

13:22 22 Eylül 2016
AK Parti yönetimi STK'larla bir araya geldi

AK Parti Mersin İl Yönetimi, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

AK Parti Mersin İl Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, yaptığı yazılı açıklamada, kentin kalkınması için kentin tüm bileşenlerinin ortak paydada buluşması gerektiğini belirtti.

Yönetim olarak göreve geldikleri günden bu yana kentte söz sahibi kurum ve kuruluşlarla sürekli olarak istişare halinde olduklarını aktaran Bostan, "Bu bağlamda ziyaretlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Son olarak kentin ekonomisine yön veren sivil toplum kuruluşlarımızın başkanlarıyla bir araya gelerek 'kentin kalkınması adına ortak eylem planı içinde birlikte yer alalım' teklifinde bulunduk. Yaptığımız istişarelerde önemli kararlar aldık. Bundan sonraki süreçte de kentimizin kalkınması ve gelişmesi adına buluşmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İl STK ve Halkla ilişkiler Başkanı Zeynep Aysalar da parti olarak kentteki STK'lara ayrı bir önem verdiklerini belirtti.

STK'ların kentin yönetiminde aktif rol oynaması gerektiğini bildiren Aysalar, şunları kaydetti:

"Bunun için de partimiz hem genel merkez hem de il ve ilçe örgütleri noktasında sivil toplum örgütlerine ayrı bir önem veriyor. Bu bağlamda Mersin il teşkilatı olarak kentteki STK'lar ve yöneticileri ile sık sık bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunuyor ve kentin sorunlarını masaya yatırıyoruz. Hepimizin ortak paydası Mersin. Kentimizin kalkınması ve gelişmesi anlamında hep birlikte bir eylem planı içinde yer almamız gerekmekte. Bu sebeple taşın altına hepimizin elini koyması ve kent için uğraş vermesi şart."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.