Mersin

Kadınlar Özgecan Basketbol Turnuvası

19:23 28 Eylül 2016
Kadınlar Özgecan Basketbol Turnuvası

Mersin'de düzenlenen Kadınlar Özgecan Basketbol Turnuvası'nda, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Canik Belediyespor, MBK Doğuş Hastanesi'ni 82-73 yendi.

Edip Buran Spor Salonu'ndaki karşılaşmaya etkili başlayan Canik Belediyespor, ilk 5 dakikasını 16-11 önde geçtiği periyodu, 28-20'lik üstünlükle kapattı.

İkinci periyotta Gülşah Duman ve Michelle Snow'un pota altından üst üste bulduğu sayılarla oyuna ortak olan Mersin ekibi, 33-32 öne geçse de son dakikalarda üstünlüğünü koruyamayarak soyunma odasına 44-40 mağlup girdi.

Canik Belediyespor, Tuğba Taşçı'nın elinden bulduğu sayılarla başladığı üçüncü periyotta da rakibinin farkı azaltmasına izin vermeyerek, karşılaşmanın son bölümüne 60-55 önde girdi.

Son periyotta skor üretmekte zorlanan rakibi karşısında iyi oyununu sürdüren Samsun ekibi, Elina Babkina ve Eshaya Murphy ikilisinin basketleriyle farkı açtı ve karşılaşmayı 82-73 kazandı.

Canik Belediyespor'dan Babkina, iyi oyununu 19 sayıyla taçlandırarak takımının en skorer oyuncusu olurken, Mersin ekibinde Olesia Malashenko ise 21 sayı attı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.