Mersin

Erdemli'de öğrenci servis araçları güvenliği toplantısı

15:45 20 Şubat 2017
Erdemli'de öğrenci servis araçları güvenliği toplantısı

Erdemli ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle öğrenci servis araçları güvenliği toplantısı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulunda yapılan toplantıda, ilçede 200 taşımalı, 300 de özel servis aracı olmak üzere toplamda 500 öğrenci servisinin hizmet verdiğini söyledi.

Öğrencilerin zamanında ve güvenli bir şekilde okullarına gidip gelebilmesi için servis şoförlerine ve kendilerine büyük görevler düştüğünü ifade eden Metin, "Öğrencilerimizin can güvenliği açısından servislerimizde ve şoförlerinde bulunması gereken özellikler var. Bunlar çok önemli ve gerekli konular. Temennimiz bu tür toplantılardan sonra edinilecek bilgilerle servis şirketleri ve servis şoförleri kurallara uyarlar ve güzel bir eğitim öğretim yılı geçiririz." dedi.

Toplantıda, öğrenci servis araçları güvenliği hakkında bilgiler aktarıldı.

Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Ali Doğan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinasyon Şube Müdürü Yusuf Güzel, Erdemli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Güler, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, öğrenci temsilcileri ve servis şoförleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.