Mersin

Silifke'de arıtma tesisi açılışı

12:16 14 Haziran 2017
Silifke'de arıtma tesisi açılışı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Silifke ilçesinde belediyenin yaptırdığı Atakent Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışını yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, açılış törenindeki konuşmasında, kapasitesi günde 6 bin 800 metreküp olacak şekilde revize edilen tesisin, mevcut sorunların çözümüne büyük katkı sağlayacağını söyledi.

MESKİ'nin yatırım atağına girdiğini belirten Kocamaz, "MESKİ 750 araçla vatandaşlarımıza hizmet üretiyor. 2017 yılında MESKİ olarak 31 adet proje ihalesi yaptık. Büyük bir kısmı ihaleye çıkılmış durumda. Arıtma tesislerimizi bir bir hayata geçiriyor, mevcut arıtma tesislerimizin kapasitesini artıyoruz. Denizlerimizi mavi bayraklı hale getirmek için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Her zaman dediğimiz gibi sekiz ilan edilmiş turizm bölgemiz var. Bu bölgeleri ön plana çıkarmak ve yatırımların gerçekleşmesini sağlamak için bu çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut'un da aralarında olduğu protokol üyeleri tesisin açılışı gerçekleştirildi.




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.