Mersin

Tarsus'taki yaz şenlikleri

13:06 20 Temmuz 2017
Tarsus'taki yaz şenlikleri

Tarsus'da ilçe belediyesi tarafından düzenlenen 2. Yaz Şenlikleri devam ediyor.

Yeşil Mahalle Şehit Lütfi Can Polis Merkezi arkasındaki alanda yapılan etkinlikte, sanatçı Özlem Özdil bir konser verdi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, burada yaptığı konuşmada, hizmet yoluna sevgiyle çıktıklarını belirterek, ''Sevginin olduğu yerde saygı, saygının olduğu yerde hoşgörü, hoşgörünün olduğu yerde kardeşlik, birliktelik ve huzur olur, bu düşünce ile çalışıyoruz.'' dedi.

Bütün mahallelere eşit hizmet götürdüklerini ifade eden Can, şöyle devam etti:

''Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar 22 tesisimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Şu anda 5 tane yaşam boyu spor merkezi inşaatımızın bitmesi yakın. 11 mahallemizde kentsel dönüşüm uygulamasına geçiliyor. Şehrimizin içinde 2 tane mega projemiz var. Biz şehrimizin sıkıntısını bilen insanlarız.

Hizmetlerimizle ilgili bir sıkıntımız yok. Bizim için önemli olan Tarsusumuzda yaşayan bütün hemşehrilerimizin vatanını sevmesi gerekir, milletimizi sevmesi gerekir, bayrağımızı sevmesi gerekir. Atamızı sevmesi gerekir. Bu kırmızı çizgimizi benimseyen bütün hemşehrilerimizle bizim yüreğimiz, gönlümüz beraberdir. Hepimiz kardeşiz, bizim sevgiyle çıktığımız yolda hiçbir endişemiz, hiçbir sıkıntımız olmaz.''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.