Mersin

e-Nüfus-Sen heyetinin Ankara ziyareti

13:53 22 Temmuz 2017
e-Nüfus-Sen heyetinin Ankara ziyareti

Nüfus Çalışanları Sendikası (e-NÜFUS SEN) toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde Genel Başkan Ali Kart, Genel Başkan Yardımcıları Semih Ünal ve Ali Çetinkaya'dan oluşan heyet, Ankara'da bazı ziyaret ve görüşmelerde bulundu.

Genel Başkan Kart, yaptığı yazılı açıklamada, heyet olarak Memur Sen, Büro Memur Sen, Türk Büro Sen ve Haksen'i ziyaret ettiklerini belirtti.

Tüm kamu çalışanlarının 2018 -2019 toplu sözleşme görüşmelerinden beklentilerini aktardıklarını ifade eden Kart, şunları kaydetti:

"Ülkemizin gelişmiş ülkeler seviyesine yükselme adımları attığı bu süreçte, kamu çalışanları olarak maaş standartları, eşit işe eşit ücret dengesi ve sosyal haklarda gelişmiş ülkeler seviyesini yakalamak adına önerilerimizle kamu çalışanların isteklerini duyurmanın yanında, ülkemizde 20 milyona yakın kesimi ilgilendirdiği düşünüldüğünde bunlar büyük bir toplumsal paydanın isteği olduğunu belirterek 25 maddelik önerilerimizi paylaştık. Kamu çalışanları olarak, ekonomik gelişmeden pay istediğimizi özellikle belirtiyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.