Mersin

Silifkeli sporcu Türkiye Şampiyonu oldu

09:48 21 Eylül 2017
Silifkeli sporcu Türkiye Şampiyonu oldu

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonunca düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Yarışması'nda Silifkeli sporcu Emre Özel, Türkiye şampiyonu oldu.

İstanbul TÜYAP Fuar Alanında düzenlenen ve Türkiye genelinde yaklaşık 5 bin sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada Özel, Türkiye şampiyonu olmayı başardı.

Silifke Hedef Fitness Spor Kulübü Başkanı ve antrenör Ersin Özel, kardeşinin Türkiye şampiyonu olmasının kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Şampiyonaya Silifke'den katılan tek kulüp olduklarını ifade eden Özel, yarışmaya hazırlanma süresinde kardeşinin gerek yaz dönemi sıcaklarından, gerekse diyet döneminde çok zorlu aylar atlattığını ama yarışma sonucunda Türkiye şampiyonu olmasıyla çektikleri bütün zorlukları bir anda unutturup kendilerini sevindirdiğini belirtti.

Şampiyon sporcu Emre Özel de Silifke'den bu spor dalında bir şampiyon olmasından dolayı mutlu olduğunu, kendisini yetiştiren ve şampiyon olmasında büyük emeği bulunan abisine teşekkür ettiğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.