Mersin

Akdeniz'de iş yeri yanan vatandaşa yardım

12:07 25 Eylül 2017
Akdeniz'de iş yeri yanan vatandaşa yardım

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan merkez Akdeniz Belediye Başkan Vekili Kaymakam Muhittin Pamuk, ilçede iş yeri yangınında belediye ekiplerinin enkazı kaldırması, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYDV) ekiplerinin de maddi yardımda bulunulması talimatı verdi.

Akdeniz Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Mahmudiye Mahallesi'nde bir vatandaşa ait iş yerinde hafta sonunda yangın çıktı.

Yangına, Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale ederken, yangından haberdar olan Başkan Vekili Kaymakam Muhittin Pamuk'un yönlendirmesiyle Akdeniz Belediyesi Fen İşleri ile Çevre Koruma ve Koruma Müdürlüğü ekipleri de yangın yerine ulaştı.

Akdeniz Belediyesi ekipleri de yangın yerinde yapılan çalışmalara destek verip enkazı kaldırdı.

Yangınla ilgili sürekli olarak bilgi alan Pamuk, belediye ekiplerinin çalışmalarının ardından Akdeniz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na (SYDV), yangında maddi zarar gören iş yeri sahibine maddi yardım yapılması yönünde talimat verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Pamuk, yangının kısa sürede kontrol altına alan Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve yangından sonra enkazın kaldırılması için büyük bir gayret gösteren Akdeniz Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Zarar gören vatandaşa geçmiş olsun dileklerini ileten Pamuk, "Bir daha böyle bir olay yaşanmamasını Allah'tan temenni ederim. Yardıma ihtiyaç duyulduğu anda, çağrılarını beklemeden belediyemiz imkanlarıyla vatandaşlarımızın yanında olmak bizim görevimizdir." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.