Mersin

Eski AK Parti Milletvekili Bozkurt son yolculuğuna uğurlandı

14:53 09 Kasım 2017
Eski AK Parti Milletvekili Bozkurt son yolculuğuna uğurlandı

Mersin'in Erdemli ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Parti Mersin 24. Dönem Milletvekili Nebi Bozkurt, son yolculuğuna uğurlandı.

Bozkurt'un cenazesi, Erdemli Devlet Hastanesi morgundan alınıp, Ulu Cami'ye getirildi.

AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, cenaze namazı öncesi yaptığı konuşmada, Bozkurt'un ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve bakanlarımız ile tüm milletvekillerimizin taziyelerini Mersin ve Erdemli halkına, ailesine ve yakınlarına iletiyorum." diyen Tezcan, Bozkurt'un sadece iyi bir milletvekili olmadığını aynı zamanda iyi bir ilahiyatçı, iyi bir öğretmen ve en inanmış iyi bir eş olduğunu aktardı.

Konuşmanın ardından İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası Bozkurt'un cenazesi Güzeloluk Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

Cenaze namazına, Bozkurt'un yakınları, AK Parti Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Erdemli Kaymakamı Avni Kula, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve vatandaşlar katıldı.

Dün Erdemli ilçesine bağlı Esenpınar Mahallesi Poşlu mevkisinde kendisine ait bahçede çalışırken göğsünde ağrı hisseden Bozkurt, kaldırıldığı Erdemli Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.