Mersin

Mersin'de 1. Sağlık Bakım Hizmetleri Günleri

15:19 18 Ocak 2018
Mersin'de 1. Sağlık Bakım Hizmetleri Günleri

Türkiye'nin ilk şehir hastanesi olma özelliği taşıyan ve kamu-özel sektör iş birliğiyle yaptırılan Mersin Şehir Hastanesi'nde, hemşireler için hazırlatılan "1.Sağlık Bakım Hizmetleri Günleri" etkinliği başladı.

Hastanenin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğünce, Mersin Şehir Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen "1.Sağlık Bakım Hizmetleri Günleri" etkinliğinin açılışına, Mersin İl Sağlık Müdürü Sinan Bahçacı, Mersin Şehir Hastanesi Başhekim Vekili Serkan Kılınç ve hemşireler katıldı.

Kılınç, etkinlikte yaptığı konuşmada, sağlık hizmeti verilen hastaların periyodik olarak verilerinin kontrol edildiğini söyledi.

İlki düzenlenen etkinliğin sağlık personellerinin donanımına katkı sağlayacağını aktaran Kılınç, "Hastanemiz sağlıkta dönüşümün önemli bir parçasıdır. Sağlık turizmine katkı sağlayan hastanemizin kapasitesi sağlık hizmeti vermek açısından geniş bir alana sahip. Hastalarımız burada konforlu bir hizmete tabi tutuluyor. Bu etkinlik sağlık hemşirelerimizin mesleğine katkı, çalışmalarına da fayda sağlayacak. Hemşireliğin temeline insan sevgisi yatıyor. Sağlık hizmetlerinin temel taşlarından bir olan hemşirelerimiz için bu programın verimli geçeceğini inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Mersin İl Sağlık Müdürü Bahçacı da programın sağlık sektörü açısından eğitici içeriğe sahip olduğunu aktardı.

İki gün sürecek olan etkinlikte hemşireliğin çalışma, sorumluk ve ilgi alanlarında yer alan konular üzerinde sunumlar yapılacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.