Mersin

Akdeniz'de vezneler hafta sonu açık

17:08 27 Temmuz 2018
Akdeniz'de vezneler hafta sonu açık

Akdeniz Belediyesi, imar barışı ve vergi yapılandırma başvurularından yararlanmak isteyen vatandaşların vergilerini kolaylıkla yatırabilmeleri için vezneleri hafta sonu açık bulunduracak.

Belediyeden yapılan açıklamada, imara aykırı konutları bulunan vatandaşların, imar ve iskan sorununu çözmek amacını taşıyan "imar barışı" ve vergi ile diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 7143 sayılı kanun kapsamındaki yapılandırmanın 31 Temmuz Salı günü sona ereceği ifade edildi.

Vatandaşların işlemlerini kolaylıkla yapması amacıyla veznelerin hafta sonu da açık tutulacağının aktarıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Maliye Bakanlığınca bazı kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasını sağlayan 7143 Sayılı Kanun'un getirdiği düzenlemeler nedeniyle yaşanan yoğun başvurulara çözüm üretmeyi amaçlayan Akdeniz Belediyesi, ek personel görevlendirmenin yanı sıra veznelerini hafta sonu açık tutacak. İmar ve vergi barışı uygulamalarından yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, 28-29 Temmuz'da belediye hizmet binasında saat 08:30 ile 15:30 saatleri arasında Mali Hizmetler Müdürlüğüne müracaat edebilecekler."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.