Mersin

Korkunç olay! Otomobiline çarptı diye öldürdü

08:16 06 Ekim 2019 6 Yorum Var
Korkunç olay! Otomobiline çarptı diye öldürdü

Mersin'in Tarsus ilçesinde, kimliği belirsiz bir kişi, motosikletiyle otomobiline çarpan Deniz Şahbaz'ı (33), tabancayla vurarak öldürdü

Olay, saat 21.30 sıralarında Kırıklarsırtı Mahallesi'nde meydana geldi. Motosikletiyle ilerleyen Deniz Şahbaz, iddiaya göre bir otomobile çarptı. Otomobilden inen sürücü ile Şahbaz arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya döndü.

Belinden çıkardığı tabanca ile Şahbaz'a kurşun yağdıran şüpheli, daha sonra otomobiline binip, olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Şahbaz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Şüphelinin yakalanması için soruşturma başlatıldı.

 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • KADIOĞLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Size bir olay anlatayım benim arabama çarpmışlardı şoför kapısı tarafından çarpmışlardı onun için inmem biraz zaman aldı (arabayı da yeni almıştım bu arada) baktım ki adan benden ilk hamleyi yapmamı bekliyor ben durdum ve izledim ne yaptın dedim dikkat et dedim gel de tutanak filan tutalım dedim adam hayret etti ve dedi ki ne yani dövüşmiyecek miyiz dedi hayır dedim şunu anlatmak istiyorum Türkiye'de bazı işleri dövüşerek kavga ederek vurarak öldürerek halledenler veya hallettiklerini sananlar var çok yazık.
    Cevapla
  • Kısasa kısas 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim adam rahat en kötü hapse atarlar yatacak yer yiyecek aş verirler yaşar gider 10-15 yıl sonrada af çıkar zaten o yüzden bir anlık öfkeye kapılıp riskleri göz ardı edebiliyor. Getir bakalım idamı hadi kısası biz nasıl müslümanız Allah demiyor mu kısas uygulayın diye neden uygulamıyoruz ?
    Cevapla
  • Mümin 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim
  • Selman 4 yıl önce Şikayet Et
    Nefsi ile terbiye edilmemiş bir toplum, içinde fitili ateşlenmeye ve patlamaya hazır bombalar üretir. Fitilinin nerede, ne zaman ateşleneceği belli olmayan bombalar bunlar.
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz in hangi kösesine baksan bu yada benzeri sahneler i görmek yasamak mümkün ülkede halk yobaz lasmis ahlak yok saygi yok kime baksan nereye baksan patlamaya hazir bir toplum var barbarlik ta dünya birincisi yiz galiba ama kime sorsan utanmadan müslüman im diyen bir ülke yiz bence müslüman ligin M sini dahi bilmeyen bir tolumumuz var bence ülkemizin resmi dini GAVURLUK olmali ISLAM kelimesi dahi bu toplum a yakismayan bir söz MÜSLÜMAN OLMAYA DAVET EDIYORUM sizleri bu yorum u okuyan her sahsi sizde digerlerini davet edin
    Cevapla
  • Arife 4 yıl önce Şikayet Et
    En büyük zenginlik akıl En büyük fakirlik ahmaklıktır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.