Mersin

Kanser hastası arkadaşı için saçlarını kestirdi

08:25 01 Kasım 2019
Kanser hastası arkadaşı için saçlarını kestirdi

Mersin Anamur'da yaşayan arkadaşı Mehmet Elbasan ve bütün kanser hastaları için saçını kestirdi. Bozyazı'da yaşayan Mustafa Yılmaz Anamur İskele mahallesinde yaşayan ve kanser hastası olan Mehmet Elbasan ve diğer kanser hastalarına moral vermek için saçını kestirdi.

17 yıldır Anamur İskele mahallesinde yaşayan Mehmet Elbasan'ın kanser tedavisine başlandı. İlk kemoterapisini aldıktan sonra saçım dökülecek diye saçlarını kestirip duruma alışmak istedi. Bozyazı'da yaşayan arkadaşı Mustafa Yılmaz ona var olan desteğinin yanında saçını da kestirip tam destek olmak istedi. Kolları sıvayan Yılmaz kameraların önünde saçını sıfır kestirdi. Bu duruma çok sevinen ve moral bulan Mehmet Elbasan, Allah'ın izniyle bu hastalığı dostlarım ve sevgili eşim Gülderen'in sayesinde yeneceğim" dedi.

Saçlarını kestiren Yılmaz ise duygularını şu ifadelerle dile getirdi,"İnsan olarak hepimizin birtakım konularda duyarlı olması gerekiyor. Kanser, her insanın karşılaşabileceği bir durumdur. Biz toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma kültürüyle yoğrulmuş bir hamura sahibiz. Sosyal sorumluluk kampanyalarına elimizden geldiğince destek vermek birey olarak hepimizin görevi" sözleriyle Bozyazı ve Türkiye'yi bu tür konularda destek vermeye çağırdı.

Yılmaz, "Sevmeyle başlar her şey ve sabrın varsa sürer.. Şifa dileklerim Mehmet abim ve tüm hastalara" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.